Uz 65% popusta priuštite sebi čak pet profesionalnih medicinskih masaži ili anticelulitnih masaži u Salonu za nju i njega NIKA u Sesvetskom Kraljevcu!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uštedite do 358 kuna i ne propustite super akciju Salonu za nju i njega Nika u Sesvetskom Kraljevcu: pet medicinskih masaži ili pet anticelulitnih masaži uz 65% popusta!

Izaberite između 2 opcije:

Opcija 1: Medicinska masaža 5 puta (60 min trajanje 1 masaže) u 5 dolazaka.

Opcija 2: Anticelulitna masaža 5 puta u 5 dolazaka (45 minuta trajanje 1 masaže).


Medicinska masaža


Dokazano je da dobra masaža uklanja bol poput lijekova.
Namijenjena je relaksaciji i smanjenju napetosti mišića izazvanu naporom, umorom ili bolovima, brži oporavak i zarastanje ozljeda.

Ova metoda fizikalne terapije služi se nizom sustavnih pokreta na tijelu u svrhu izravnog ili neizravnog djelovanja na mišićni i živčani sustav te cirkulaciju krvi i limfe.


Anticelulitna masaža


Obilježja celulita su da se s vremenom pogoršava i širi te ne prolazi sam. Za razvoj celulita odgovorna je kombinacija više faktora: estrogen, genetika, nedovoljan unos vode, pogrešna prehrana,nedovoljno kretanje i stil života.

Anticelulitna masaža u sklopu programa mršavljenja može Vam ponuditi najbolji način rješvanja celulita uz besplatno savjetovanje stručnog osoblja i odgovor na svako Vaše pitanje.

Nakon kupnje kupona potrebno je izvršiti rerezervaciju željenog termina na broj na broj 091 5501867.