[NOVO] Kapljice zahvaljujući kojima će Vaše prostorije ugodno mirisati i zrak biti svježiji! Gobuy.hr predstavlja ultramoderne AROMATIČNE DIFUZORE u crnoj ili rozoj boji za samo 125 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dostava je besplatna za Grad Zagreb, za ostatak Hrvatske moguća je i naplaćuje se 35 kn, a izvršit će se u roku par dana (do 7 dana) do krajnjeg kupca! Kupon se može iskoristiti do 30.01.2021.! Jamstvo za proizvode je dvije godine!

HOOMEI Aromatični difuzer

Hoomei aromatični difuzer na tih, siguran i učinkovit način poboljšava kvalitetu zraka i pruža ugodni boravak u aromatičnom okruženju. Kapacitet spremnika za vodu od 450 ml omogućuje do 11 sata korištenja, a njegova praktičnost očituje se i u radu preko USB kabela. Pogodan za upotrebu kod kuće ili na poslu, a za maksimalnu efikasnost, koristite ga u prostorijama do 20m2. Hoomei aromatični difuzer odlikuje se i privlačnim izgledom zbog kojeg ćete ga staviti na vidljivo mjesto, a zbog malih dimenzija možete ga jednostavno prenositi iz jedne prostorije u drugu. Boja vanjskog kućišta je nježno roza.

HOOMEI Aromatični difuzer
Hoomei aromatični difuzer na tih, siguran i učinkovit način poboljšava kvalitetu zraka i pruža ugodni boravak u aromatičnom okruženju. Kapacitet spremnika za vodu od 450 ml omogućuje do 11 sata korištenja, a njegova praktičnost očituje se i u radu preko USB kabela. Pogodan za upotrebu kod kuće ili na poslu, a za maksimalnu efikasnost, koristite ga u prostorijama do 20m2. Hoomei aromatični difuzer odlikuje se i privlačnim izgledom zbog kojeg ćete ga staviti na vidljivo mjesto, a zbog malih dimenzija možete ga jednostavno prenositi iz jedne prostorije u drugu. Boja vanjskog kućišta je crna.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA prijava na mail: shop@gobuy.hr s priloženim kuponom i podacima za slanje dostave (Ime i prezime, adresa i broj telefona)!