[NOVO] Kućno druženje nikad nije bilo zabavnije! Sam svoj majstor uz Gobuy.hr koji Vam donosi APARAT ZA KOKICE ili ŠEĆERNU VUNU, od samo 189 kn! Dostava GRATIS za Zagreb!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dostava je besplatna za Grad Zagreb, za ostatak Hrvatske moguća je i naplaćuje se 35 kn, a izvršit će se u roku par dana (do 7 dana) do krajnjeg kupca! Kupon se može iskoristiti do 30.01.2021.! Jamstvo za proizvode je dvije godine!

Aparat za kokice

Napravite brze i ukusne kokice bez unaprijed zapakiranih vrećica uz ovaj novi Hoomei aparat za kokice koji će razveseliti cijelu obitelj i Vaše prijatelje. 

Odličan dodatak za filmske večeri i rođendanske zabave. Priprema kokica je lagana i zdrava, bez dodavanja ulja ili maslaca, a zahvaljujući čašici koja dolazi s pakiranjem određujete količinu kokica taman po Vašoj mjeri. 

Jednostavno se čisti i održava – dovoljna je topla voda i sapun. Ako želite pravi filmski ugođaj kao u kinu, odaberite Hoomei aparat za kokice s manje kalorija.

Aparat za šećernu vunu
Zaljubite se u Hoomei aparat za šećernu vunu s kojom ćete moći uživati u legendarnom okusu ovog popularnog slatkiša od šećera. Za čas pretvorite šećer u mekane, slatke oblake! Bilo da se radi o rođendanskoj zabavi ili redovitom obiteljskom okupljanju, učinite taj događaj jedinstvenim i nezaboravnim uz Hoomei aparat za šećernu vunu! 

Zdjela je promjera 32 cm i dovoljna je za izradu veće količine šećerne vate odjednom. Ovaj praktični uređaj omogućuje izradu ukusne šećerne vate u samo nekoliko minuta, a pritom je vrlo jednostavan za korištenje i održavanje.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA prijava na mail: shop@gobuy.hr s priloženim kuponom i podacima za slanje dostave (Ime i prezime, adresa i broj telefona)!