Iz udobnosti svoga doma pratite predavanja ONLINE putem, a ispit iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila je besplatan! Kupon vrijedi do 01.06.2021.

ODMAH PO KUPNJI I PRIMITKU KUPONA kupac s Autoškolom potpisuje Ugovor, a najkasnije u roku 14 dana kupac je dužan javiti se autoškoli radi potpisivanja Ugovora! 

Prilikom prijave u autoškolu, obavezno priložiti liječničko uvjerenje (koje dobivate nakon obavljenog liječničkog pregleda za koji je potrebno donijeti potvrdu liječnika opće prakse da je osoba zdrava)!

Kupon se može iskoristiti do 01.06.2021. - zadnji datum za prijavu školarine, tj. dogovor o početku nastave!

Autoškola Urban je sinergija stručnih i obrazovanih ljudi.

Nudimo Vam kompletno školovanje koje uključuje polaganje kategorije i stjecanje početne kvalifikacije. Kvalitetan kadar, vrhunski opremljene učionice te nova i moderna vozila za obuku – to smo mi –autoškola Urban - autoškola skrojena po vašim potrebama!

Možemo se pohvaliti moderno opremljenim prostorom u kojem se pohađa nastava iz Prometnih propisa i pravila, modernim i novim vozilima koji služe za obuku vozača.

Ukoliko tražite autoškolu u kojoj želite brzo, kvalitetno i sigurno naučiti upravljati motornim vozilom A1, A2, A i B kategorije, autoškola URBAN je idealni partner za to. Mi brinemo za svoje polaznike! Profesionalni pristup, konstantno educiranje vlastitog kadra, unaprjeđenje tijeka obuke kandidata i visoka prolaznost jedan je od temljnih principa naše autoškole, a sve u cilju stvaranja samostalnog i sigurnog vozača.

Konstantno ulaganje u kadrove i praćenje najnovijih tehnologija obuke je ono što čini razliku između naše i ostalih autoškola. Mi smo profesionalci i kod nas ćete se sami uvjeriti u to! Svojim modernim pristupom i naprednim tehnikama educiranja trudimo se biti pristupačniji i drugačiji od ostalih autoškola. Kod nas ćete stvarno osjetiti razliku!