FIGURELLIN PUSH UP program trajne vitkosti od 35 tretmana - START PAKET - u ZAGREBU, RIJECI i ZADRU uz 80% popusta! Samo jednom godišnje - samo na Crnom Jaju!

218 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

FIGURELLA PUSH UP tretmani oblikovanja tijela uz 80% popusta! 15 tretmana vježbanja u termofiziološkom ambijentu + 15 suhih ozonskih kupki + 5 Beauty ili Antiaging tretmana Icoone aparatom u Zagrebu i Zadru te LPG aparatom u Rijeci + analiza figure i savjetovanje nutricionista! Kupon vrijedi do 15.12.2021. Mogućnost plaćanja KARTICAMA NA RATE!

Ekskluzivno!

Povodom 25. godišnjice svjetski poznatog brenda Figurella u Hrvatskoj donosimo START PAKET od 35 vrhunskih tretmana mršavljenja i oblikovanja za sve one žene koje nas žele upoznati i podariti sebi zdravlje ljepotu i vitkost!

Tretmani se provode u skladu sa svim epidemiološkim mjerama.

START PAKET od 35 tretmana uključuje:

• 15 tretmana vježbanja u termofiziološkom ambijentu
• 15 suhih ozonskih kupki
• 5 Beauty ili Antiaging tretmana sa Icoone aparatom u Zagrebu i Zadru te LPG aparatom u Rijeci
• analizu figure i savjete nutricionista o zdravoj prehrani

Na tretmane se dolazi redovito 1 - 2x tjedno, a kod svakog dolaska tretmani se kombiniraju: jedan tretman vježbanja u termofiziološkom ambijentu i tretman suhom ozonskom kupkom, a vrijeme trajanja  tretmana kod svakog zakazanog dolaska je individualno.

Antiaging ili anticelulitni tretman traje 15 minuta.

Figurella je brza, učinkovita, sigurna, zabavna i personalizirana metoda programirana za žensko tijelo. 

U Figurelli se loše navike zaboravljaju zahvaljujući personaliziranim i ciljanim vježbama, ozonskoj terapiji te vrhunskim antiageing tretmanima lica i tijela Icoone ili LPG aparatom. Vrhunac zdravog i lijepog ženskog tijela postiže se individualnim pristupom u prehrani koji daje trajne rezultate. Zbog toga je većina  žena odabrala Figurellu da bi se vratila i ostala u formi.

Dođi i Ti i upoznaj naš svjetski brand Figurella i iskoristi ovu ekskluzivnu ponudu povodom 25 rođendana! Kad izabereš Figurellu, postaješ dio velike svjetske obitelji njezinih zadovoljnih klijentica. U svijetu Figurella postoji više od 40 godina.

Ova originalna metoda prilagođava se zahtjevima modernih žena kako bi vratile željenu formu i istinsku ljepotu. U samo 2 dolaska tjedno rezultati su zagarantirani.  Figurella ne znači samo "vitka linija". To je uživanje u dobrom osjećanju. Suvišni kilogrami koje ćeš izgubiti s Figurellom više se neće niti brzo niti lako vratiti. Nemoj progoniti vitku liniju! Pokušaj problem riješiti u korijenu! Reci napokon "zbogom" brzinskim dijetama "sam svoj majstor". Povjeri se Figurelli i doživjet ćeš temeljite i trajne promjene.

Metoda Figurella se temelji na 5 prirodnih faktora: 

• ciljani i aktivni pokreti pri vježbanju pod nadzorom osobne asistentice

• termoaktivni fiziološki ambijent stimulira potrošnju nakupljenih masnoća na mjestima gdje ti želiš – trbuh, struk, bedra, bokovi

• aktivni kisik – najbolja prirodna pripomoć za cirkulaciju i smanjenje celulita

• pravilna prehrana – uravnotežen, zdrav i jednostavan plan prehrane uz test intolerancije na hranu koji će ti pomoći da upoznaš svoje tijelo, poboljšaš zdravlje i ubrzaš metabolizam

• antiageing tretmani lica i tijela Icoone ili LPG aparatom

Figurella je pravi ženski svijet u kojem možeš očekivati prijateljsku, opuštenu i vedru atmosferu. Među ženama različitih životnih dobi i s istim problemom uživat ćeš u pozitivnim vibracijama! U ženskom svijetu Figurelle susretati ćeš isključivo žene s istim problemom: kako se riješiti suvišnih kilograma, učvrstiti tkivo i povratiti zdravlje. Dakle, ne samo "smršaviti", već postići istinsku formu i potaknuti vitalnost. 

Kad izabereš Figurellu, postaješ dio velike svjetske obitelji njezinih zadovoljnih klijentica. Zahvaljujući metodi Figurella više od tisuće žena je postiglo dugotrajno zadovoljstvo sobom.

Darujte svoje povjerenje Figurelli i vaša silueta će u kratkom vremenu izgledati vitko i harmonično, a vaše tijelo mršavije i čvršće. 

Sa Vama smo 25 godina u Zagrebu, uskoro 20 godina u Rijeci i 10 godina u Zadru!

FIGURELLA ZA NOVI ŽIVOTNI STIL!