[PRVI PUT NA CJ] Vrhunska usluga njege i uljepšavanje kućnih ljubimaca! Kompletni tretman za ZEČEVE i GLODAVCE u novootvorenom salonu COAT KING u Samoboru, za samo 42 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Preslatki glodavci i neodoljivi zečevi bit će Vam zahvalni na tretmanu uz pomoć kojeg im šapice više neće zapinjati, a dlaka i miris će biti besprijekorni! Kupon se može koristiti od primitka do 06.02.2021.!

COAT KING

Coat King je novootvoreni salon za kućne ljubimce u centru Samobora. Salon uređen kako bi se svaki kućni ljubimac, ali i njegov vlasnik, osjećao kao kod kuće. Nudimo usluge kupanja, češljanja, raspetljavanja, izlinjavanja, trimanja, oblikovanja, šišanja, rezanja noktiju i higijene ušiju.

Tretman uključuje: • češljanje • izlinjavanje • trimanje • oblikovanje/šišanje • rezanje noktića • higijenu ušiju. Vlasnik ljubimca odabire između gore navedenih usluga koje će sadržavati tretman za njegovog ljubimca, a može odabrati i sve.

Nudimo i dodatne usluge medicinskih i antiparazitnih kupki te pakete privikavanja za štence i udomljene pse koji su nažalost često plahi te traumatizirani. Svi ljubimci prilikom kupanja tretirani su profesionalnom Chris Christensen kozmetikom. Također se koristi i Pet secret - prva hrvatska kozmetika za kompletnu njegu kože i dlake kućnih ljubimaca. 
Nastojimo da boravak ljubimca u salonu bude što ugodniji, stoga su maženje, igra i poslastice neizostavni dio svakog tretmana. 

Kontakt telefon za rezervacije: 095/5826131 nakon kupnje kupona, uz KOD po primitku.