Neka sva čula uživaju razmazite od GLAVE DO PETE u Studiu Geranij u ZG! Masaža cijelog tijela zlatom, mikrodermoabrazija lica i refleksoterapija ruku uz trajni lak...samo 299 kn!

Profesionalni tretmani koji će opustiti Vaše tijelo i misli! Kupon se može iskoristiti do 10.02.2021.!

Naš salon nije kozmetički, već je salon isključivo za potrebe masaže, zdravlja, opuštanja od svakodnevnog stresa... a koji nemaju vremena ni previše novca za skupe Wellness programe.


U našem salonu ublažavamo, čak i rješavamo neke zdravstvene probleme vezane uz ljudsko tijelo, rješavamo napetosti i bolove u različitim dijelovima tijela, poboljšavamo cirkulaciju te na taj način osvježavamo i tijelo i duh.
Masažom poboljšavamo cirkulaciju krvi po tijelu, sto znači da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz naših stanica. Pomažemo bolnim mišićima, poboljšavamo gipkost kože i tijela pospješujemo otpornost organizma, te djelujemo antistresno.


Prema svakom našem klijentu imamo individualni pristup, i tu je naša POSEBNOST salona, za svakog klijenta imamo dovoljno vremena i maksimalno mu se posvećujemo.
Svaki klijent kod nas ima INDIVIDUALNI TERMIN koji je rezerviran samo za njega... nema čekanja... nema prisutnosti drugih osoba (osim terapeuta-masera).

Ponuda uključuje: masažu cijelog tijela zlatom u trajanju od 60 minuta , dijamantnu mikrodermoabraziju lica sa hijaluronskom maskom, + trajni lak na rukama + refleksoterapija ruku 10 min .

Više o Studiu Geranij pogledajte na web STRANICI!

STUDIO GERANIJ
Novo radno vrijeme je od 12 h do 20 h,subotom od 9 do 17 h. Ako se djelatnici ne jave na telefon odmah, odrađuju tretmane, pa pokušajte kasnije nazvati, hvala na razumijevanju!