10% POPUSTA

Oslobodite se stresa i spriječite njegove posljedice! Hotel Sport 4* u Ivanić Gradu pripremio je bogate ANTISTRES PAKETE za muškarce i žene: masaža + sauna + tretman lica ili piva, samo 99 kn!

10 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 250 kn
Ušteda 60%
Cijena 99 kn
Uštedi još 5 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 5 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Hotel je u Ivanić Gradu, što je UNUTAR ZAGREBAČKE ŽUPANIJE! Kupon vrijedi do 21.02.2021. od ponedjeljka do četvrtka!

Dobrodošli u moderan i luksuzan Hotel Sport**** u Ivanić Gradu koji je smješten u ugodi prirodne tišine i mira, te time predstavlja idealno mjesto za Vas, Vašu obitelj i poslovne partnere.

Odaberite željenu opciju od ponuđenih: 

• Opcija 1) Antistres za muškarce: 30 min masaža glave vrata i ramena 30 min + sauna + 2 dcl pive

• Opcija 2) 20 min oxy - čisti kisik za osvježavanje i piling lica + 10 min masaža lica + sauna

Mjesto za potpuno opuštanje svakoga dana možete pronaći u Wellness centru hotela Sport gdje Vam osim standardne ponude masaža, tretmana  vrhunskom kozmetikom, solarija, unutarnjeg bazena sa protustrujnim plivanjem, te 4 saune, u sklopu kozmetičkog salona nudimo mogućnost tretmana na jednom od kozmetičkih aparata (anticelulitni programi, depilacija, kavitacija...) koji će Vam omogućiti da izgledate onako kako ste oduvijek željeli.

Adresa: Etanska cesta 4, Ivanić-Grad! Radno vrijeme od ponedjeljka do četvrtka do 21 h!