PodržimoNaše

Izleti su uvijek zabavniji uz društvo! Primite drage osobe pod ruku i pravac na kanu/rafting avanturu na Mrežnici uz 53% popusta!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Biciklom koji vas čeka kod mjesta okupljanja- Restorana "DP" u mjestu Donji Zvečaj u Dugoj Resi vozite 8 kilometara do rijeke Mrežnice. Tada kreće "mokra avantura"- spuštanje rijekom do tri sata kanuom/raft čamcem! Spojite kanuing izlet sa smještajem! CrnoJaje Vam također donosi i ponudu noćenja sa bogatom večerom i doručkom u obližnjem Hotelu "Josipdol"!

PONUDA IZLETA “BICIKLIMA NA KANU/RAFTING”

O programu:


Riječ je o jednodnevnom programu koji se provodi kombinirajući bicikle i spuštanje rijekom Mrežnicom u raftovima za dvije osobe. Start je ispred naše agencije odakle u pratnji vodiča krećete prema mjestu gdje ostavljate bicikle i prelazite u raftove. Približno, tura biciklima je oko 8 kilometara, dakle negdje oko sat vremena s kratkom pauzom. Dolaskom do rijeke slijede pripreme za spuštanje.

Riječ je o uzbudljivoj plovidbi u K2 čamcu samostalno bez skipera ali s vodičem za grupu ili u COLORADO rafting čamcu sa skiperom. Upravljanje plovilom je vrlo jednostavno i brzo ćete biti sposobni prelaziti i preko zahtjevnijih sedrenih barijera što ovaj način spuštanja čini vrlo uzbuidljivim i pustolovnim.

Zašto naziv kanu/rafting?

Jednostavno, ukoliko je mali vodostaj ovi raft čamci vam, zbog svojeg specifičnog oblika, omogućuju prelaz preko svih sedrenih barijera, a s druge strane ukoliko je voda „divlja“, odnosno, vodostaj velik ovi čamci vam omogućuju sigurnu vožnju preko vodom natopljenih sedrenih barijera.

Bez obzira što samostalno upravljate plovilom Vi ste čitavo vrijeme pod budnim nadzorom našeg/vašeg vodiča koji će za vas odobirati najadekvatnije smjerove i mjesta na sedrama preko kojih je spuštanje nesmetano.

MJESTO OKUPLJANJA

Mjesto okupljanja je ispred sjedišta naše agencije na adresi Donji Zvečaj 41, Duga Resa, ispred Restorana DP (stara cesta Karlovac—Josipdol—Senj, 7 kilometara od Duga Rese u smjeru Josipdola, s desne strane uz glavnu cestu nalazi se RESTORAN DP— (parking za one koji dolaze osobnim automobilom osiguran).

TEŽINA TRASE

Trasa je III kategorije ukoliko je riječ o visokom vodostaju (vodostaj i kategorija trase može se provjeriti tek nekoliko dana prije izleta), a II kategorije je tijekom niskog vodostaja tj, tijekom ljetnih mjeseci, no to ne umanjuje adrenalinski užitak

DUŽINA TRASE I TRAJANJE SPUŠTANJA
Trasa je dužine oko 10 kilometara i samo spuštanje traje 2 do 3 sata


BROJ OSOBA
Grupa može brojati minimalno 4 a maksimalno 16 osoba


PLOVILA I OPREMA
Bicikli, K2 rafting plovila, neoprensko odijelo (ako je temperatura vode ispod 20 stupnjeva), kaciga, zaštitni prsluk, obuću,  vesle i vodič za grupu.