Istražite neviđene ljepote Mostara i odmorite se na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom ili Polupansionom u prekrasnom Hotelu Kriva Ćuprija 4* u srcu starog grada, sve za 2 osobe i već od 649 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon za ponudu vrijedi do 30.03.2021.!

Hotel Kriva ćuprija nalazi se u UNESCO zoni Stari grad Mostar, u srcu starog grada.

Tu se bez odricanja od pogodnosti modernog života možete zaustaviti u vremenu i uživati u arhitekturi starog doba. Još jedan užitak koji Vam nudi lokacija hotela je taj što se nalazi u srcu Starog grada u Mostaru i udaljen je samo 100 m od povijesnog Starog mosta, tako da u roku od petnaest minuta možete proći kroz tri različite civilizacije, tursku, austrougarsku i modernu istočnoeuropsku. 

Besplatni WiFi u cijelom objektu i besplatno parkiralište!

Restoran
U svojoj ponudi nudi raznovrsnu bosansku, talijansku i mediteransku hranu. Također pizze, paste, razne steikove, riblje plate, veliki broj specijaliteta od morske i slatkovodne ribe, te devet vrsta salata, sve što će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane. Kao desert gostima se nudi specijaliteti šefa kuhinje: hurmašice, baklave i tufahije. Vrhunski pizza majstori svojom profesionalnošću i dugogodišnjim iskustvom priuštit će vam uživanje u pizzi & pasti kakvu još niste probali.

O Mostaru
Oduvijek je bio na glasu kao lijepo mjesto za život zbog svoje blage i povoljne klime, sa preko 230 sunčanih dana u godini i vjetrovima zbog kojih je zrak u gradu tako opojan i prijetan. Zbog svoje prošlosti, Mostar, kakvog ga sada poznajemo, ima dva dijela: drevni, Stari Grad, koji datira od početka 16 vijeka, i moderni od polovine 20 stoljeća. Bez obzira iz kojeg pravca uđete u grad, dočekati će vas tragovi miješanja kultura i civilizacija, tako da u krugu od sto metara možete vidjeti i džamiju i katoličku crkvu i mjesto nove mostarske sinagoge; sa asfalta neprimjetno ćete skliznuti na kaldrmu i tako utonuti u taj mostarski svijet.

Obavezno provjeriti raspoloživost hotela prije kupnje na mail krivacuprijamostar@gmail.com ili na T: +387 36 360 360, uz KOD i ID kupona po primitku kupona, te potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona.