Pomladite lice, vratite tonus koži lica i dekoltea + vrata dok Vas umiruje vrhunska AROMAMASAŽA od 45 min u Beauty & Health Centar Aromarita u Zadar za samo 169 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 27.02.2021. na adresi: Šibenska 15, Zadar!

Pomaže regeneraciji kože lica, vrata i dekoltea, ublažava postojeće bore, jača tonus kože, vraća mladenačku svježinu i sjaj koži, smanjuje glavobolje i sinusitis, opušta cijeli organizam. Po završetku tretmana, kožu dodatno nahranimo 100% prirodnim visoko-kvalitetnim anti age serumom.

Masažom djelujemo na opuštanje i rasterećenje. Osim poboljšanja cirkulacije, opuštanja mišića, smanjenja boli, masažom djelujemo i na izmjenu tekućine, a također i na nervni sustav i rješavanje stresa.


Efekti masaže mogu biti umirujući i sedativni, pružajući olakšanje kod nervne razdražljivosti. Poremećaji kao što su nesanica, napetost, glavobolje i ostala stanja izazvana stresom, reagiraju na iscjeliteljsku moć dodira kojim se mir i harmonija vraćaju u uznemireni um. Alternativno, efekti masaže na nerve mogu biti i stimulativni, dovodeći do povećanja aktivnosti mišića, te krvotoka. Njena vrijednost polukružno slučajevima letargije zamora je neprocjenjiva.

AROMA MASAŽA
Aromamasaža je masaža tijela uz upotrebu eteričnih ulja koji su poznati po tome što opuštaju i djeluju pozitivno na organizam.

Tretman traje do 45 min te je namjenjen ženama i muškarcima!