PodržimoNaše

Bol na Braču, 3 dana u Hotelu Ivan*** uz 50% popusta! 2 noćenja s doručkom + piće dobrodošlice u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe ili apartmanu od 3-5 osoba već od 749kn! Dodatan popust na masažu...

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite Vaš odmor u prekrasnom Bolu na Braču te se smjestite u Hotelu Ivan*** u samom centru uz 50% popusta! Extra popust od 50% na masažu + uz liječničku uputnicu možete koristiti oko 350 elektro,magnetskih i ultrazvučnih terapija!

Provesti Vaš odmor na prekrasnom Bolu na otoku Braču, Hotel Ivan će Vam rado ponuditi usluge hotelskog smješaja.

Akcija "Uživanje u Bolu na Braču, te spajanje ugodnog s korisnim" uključuje odabir:

OPCIJA 1 - DVOKREVETNA SOBA:  2 noćenja s doručkom + piće dobrodošlice,  umjesto 1500 kuna za 749 kuna

OPCIJA 2 - APARTMAN ZA 3 ILI 4+1 OSOBU - 2 noćenja s doručkom + piće dobrodošlice umjesto 1900 kn za 949 kuna.

  • Dodatno:
  • 1) Svaki kupac ostvaruje i popust od 50% na 1 masažu u trajanju od 45 min. - (plaćanje u hotelu)
  • 2) Na osnovu uputnice od svog lječnika može se koristiti oko 350 elektro, magnetskih i ultrazvučnih terapija gdje vam stoje na raspolaganju 2 liječnika i 8 fizioterapeuta.

  Hotel Ivan*** smješten je u samom centru Bola, a u cijelosti je izgrađen od autohtonog Bračkog kamena 2002 godine! 

Hotel u svojoj ponudi ima 30-tak raznovrsnih i luksuznih apartmana i soba u kojima možete provesti Vaš odmor. Ugodna, mirna i opuštajuća atmosfera, profesionalno i pristupačno osoblje, izuzetna opremljenost i kvaliteta usluge, dar je svim našim gostima.

Hotel Ivan*** nudi Vam smještaj u apartmanima i sobama. U ponudi imamo 30tak smještajnih jedinica, od kojih želimo izdvojiti dva izrazito luksuzna apartmana (predsjednički i kraljevski) sa spektakularanim pogledom na more. Posebnu pažnju pridajemo kvaliteti i udobnosti smještaja. Također, brinemo o opremljenosti - svi apartmani i sobe imaju klima uređaj, internet, telefon, satelitsku TV. Uz to, dostupna Vam je čajna kuhinja, hladnjak, kupaonica i pomoćni ležaj.

Relaksaciju u Hotelu Ivan možete potražiti u bazenu ili sunčanjem na ležaljkama uz omiljeno osvježavajuće piće.

Hotel Ivan, zdravstveni turizam na Bolu!

Hotel Ivan bavi se i zdravstvenim turizmom. Možemo Vam ponuditi veliki broj učinkovitih fizikalnih terapija i opuštajučih tretmana. Izdvajamo - aromaterapija, akupresura, biorezonancija, elektroterapije, ultrazvučne terapije, razne masaže, te programe mršavljenja... Vaše zdravlje ne smijete zanemariti, a aktivni odmor je idealan način da revitalizirate vaše tijelo. Stoga, Hotel Ivan za svoje goste organizira vježbe u bazenu, aerobik na vodi, rekreacijske izlete i slično.


Masaže

Masaža je poznata i priznata metoda prevencije, liječenja i otklanjanja raznih tegoba. Masažom pozitivno djelujemo na fizičko i psihičko raspoloženje.

Duboka relaksacija tijela i uma omogućava tijelu da se oslobodi stresa, umora, toksina, mišićnih bolova, napetosti u vratu i ramenima. Masaža poboljšava dotok kisika u organe, kao i cirkulaciju.

Brigu o vama preuzimaju isključivo profesionalni fizioterapeuti koji će vas i savjetovati koja masaža bi vam najviše odgovarala.

U mirnom, tihom i ugodnom okruženju nudimo vam različite vrste masaža:
medicinsko-terapijska
aromamasaža
sportska masaža
anticelulitna masaža + dubinsko uklanjanje celulita ultrazvukom


Priuštite si ovaj luksuzni doživljaj i dozvolite nam da unesemo tračak radosti i užitka u vaš odmor. Iskoristite trenutke opuštanja, slavite život i ljepotu. Hotel Ivan će Vas rado ugostiti i potruditi se da Vaš odmor na Bolu postane jedinstveni užitak!