PodržimoNaše

BOL - dragulj hrvatske turističke ponude! Luksuzni smještaj za 2 osobe u Hotelu Sveti Križ uz 2 noćenja s buffet doručkom uz 50% popusta!

45 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Sveti Križ smješten je na 1 km od središta Bola na otoku Braču, a nudi moderno uređene smještajne jedinice s klima-uređajem i TV-om sa satelitskim programima te besplatni bežični pristup internetu. Ispred hotela nalazi se plaža!

Hotel Brač-Dominikanski samostan u Bolu sagrađen je na poluotoku Glavica u 15. stoljeću na mjestu biskupske palače (Biskupije) koja se spominje u povaljskoj listini iz 1184. godine. Na Glavici se mogu naći mnogi ostaci ranokršćanske arhitekture koji su podloga rano srednjovjekovnoj arhitekturi.

Najbliža trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je 10 minuta hoda. Restorani i barovi smješteni su u središtu Bola. U blizini hotela gosti mogu jedriti na dasci, skijati na vodi i roniti s maskom i disalicom. Poznata plaža Zlatni rat nalazi se na 3 km od hotela Sveti Križ Bol.

Supetarska trajektna luka udaljena je 45 minuta vožnje. Zračna luka na otoku Braču smještena je na 14 km od hotela, a prijevoz iz zračne luke moguće je organizirati uz nadoplatu. Zračna luka Split nalazi se na kopnu, a udaljena je 20 minuta vožnje od Splita.


Bol na Braču i poznata plaža Zlatni rat ponos su hrvatskog turizma!