10% POPUSTA

Pobjegnite od lockdowna na Ivančicu? 3 dana/2 noćenja s Polupansionom za 2 osobe u Hotelu Orion 3* u Klenovniku uz izbor opcije 2 sata jahanja na ranču Ride with Tom!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 1.120 kn
Ušteda 50%
Cijena 560 kn
Uštedi još 28 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 28 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). 1 dijete do 7 godina GRATIS! U ponudi Vas očekuje i hladni narezak dobrodošlice "Zagorski pinklec" s domaćim pogačicama iz krušne peći! Kupon vrijedi do 15.04.2021.

HOTEL ORION 3*

Hotel Orion smješten je uz glavnu cestu Ivanec – Klenovnik. Od grada Ivanca udaljen je 2 km, od Klenovnika 3, a od Varaždina i Trakošćana 20 km.

Tomislav Marčenić Tom je trener konja i učitelj jahanja sa međunarodnim iskustvom i vlasnik šest prekrasnih, pitomih, ujahanih konja, a nalazi se na ranču u okolici Ivanca... Više o ranču doznajte ovdje!

Uz bogatu gastronomsku ponudu i širok asortiman pića svakodnevno se nude raznovrsna gotova jela, tradicionalna jela, jela od mesa i ribe, pizze i jela iz krušne peći te maštoviti specijaliteti kuće. 

Hotel raspolaže sa 23 soba, ukupno do 65 ležajeva. Sobe su moderno uređene i opremljene sa svim potrebnim za ugodan boravak. Sve sobe imaju mini bar, grijanje, klimu,sušilo za kosu i druge pogodnosti potrebne za potpuni komfor.

S terase hotela pruža se prekrasan pogled na planinu Ivanščicu i Ravnu goru koju tijekom vikenda pohodi veliki broj planinara i izletnika željnih ljepote netaknute prirode. Zakoračite i istražite planinu Ivančicu u punom jesenskom sjaju, Vrh Ivančice nalazi se na 1060 metara nadmorske visine. 

Više detalja i informacija za planinu Ivanščicu i planinarenje možete pronaći ovdje!

Uz Planinarski dom "Pasarićeva kuća", na vrhu Ivančice nalaze se i dva vidikovca. S manjeg vidikovca "Stričevo" pruža se pogled prema Ivancu, Varaždinu i Međimurju.Na najvišoj koti sagrađen je vidikovac „Piramida“, visoka 10 metara. Vidikovac je bez premca po vidiku zbog središnjeg položaja u Zagorju.