[NOVO!] Sea Master Class ONLINE tečaj za voditelja brodice kategorije B! Stručno, jednostavno i kvalitetno pripremite ispit i postanite voditelj brodice iz udobnosti vašeg doma za samo 219 kn!

6 prodanihMožete kupovati i dalje!

Nakon višegodišnjeg iskustva u uspješnom pripremanju za ispit za voditelja brodice preko 2.000 polaznika u grupnim i individualnim tečajevima, Sea Master Class pripremio je za Vas ONLINE tečaj za voditelja brodice! Kupon se može iskoristiti do 28.02.2021.

Svi edukacijski sadržaji pripremljeni su za Vas u interaktivnom PDF-u sa video materijalima, pitanjima i odgovorima, online testovima… i jednostavno dostupni s Vašeg računala, laptopa, tableta ili mobitela. Pristup materijalima je moguć i nakon isteka ove promocije.

Ispit možete polagati u Ministarstvu mora u Zagrebu ili u nekoj od Lučkih kapetanija, a upute za prijavu ispita nalaze se u materijalima ONLINE tečaja.

Dodatni trošak ispita iznosi 475 kn.

DEMO varijantu ONLINE tečaja za voditelja brodice kategorije B pogledajte OVDJE!

ONLINE tečaju se pristupa putem LINK-a i lozinke koji ćete dobiti na vaš mail. Pristup materijalima je moguć i nakon isteka ove promocije!

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda kupnje online tečaja (uz KOD i ID kupona) na broj 099 310 3095 ili mail igor@seamasterclass.com.hr!

Vjerujemo u Vašu uspješnu pripremu, uspješno polaganje ispita i stjecanje dozvole za voditelja brodice…

Dobro more i sigurnu plovidbu…