Sa TvojPoklon začinite svoj styling ili razveselite dragu osobu majicom kratkih rukava (m/ž) s natpisom ili slikom po želji te izborom veličine i boje već od samo 79 kn + božićna maska za lice GRATIS!

Puna cijena 160 kn
Ušteda 50%
Cijena 79 kn
Uštedi još 4 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

U potrazi ste za modnim osvježenjem ili idejom za unikatan poklon dragoj osobi? TvojPoklon Vam predlaže majicu kratkih rukava s natpisom ili slikom po vašoj želji, a potom izaberite veličinu, boju i kroj (muški ili ženski)! Kupon se može iskoristiti do 31.01.2021.

Ponuda uključuje personaliziranu žensku ili mušku majicu kratkih rukava s izborom veličine i boje te natpisa ili slike!

Gotovu majicu možete preuzeti osobno uz prethodnu najavu ili dostavom na vašu adresu uz prethodno slanje podataka putem maila tvojfoto@gmail.com (ime, prezime, adresa, kontakt broj).

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona poslati željeni natpis/sliku (ovisno o odabranoj opciji) koji želite otisnuti, veličinu, boju, izbor između ženskog ili muškog kroja te podatke s kupona (kod i ID obavezno) na mail tvojfoto@gmail.com!

Dostava: 

poštarinu plaća kupac prema redovnom cjeniku dostavne službe prilikom preuzimanja

izvršit će se u roku par dana (3-7 dana) do krajnjeg kupca

moguća je za cijelu Hrvatsku

Božićna maska za lice GRATIS!