Doživite posebnu ljepotu Plitvičkih jezera tijekom zime! Jednodnevni izlet autobusom u netaknutu prirodu Nacionalnog parka Plitvice uz Travel Point za samo 149 kn/osobi!

5 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 149 kn
Uštedi još 8 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 8 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin: 14.02.2021. / 20.03.2021.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Zagreba u 08:00 sati ispred zgrade Gradskog poglavarstva (Stjepana Radića 1, Zagreb). Vožnja preko Karlovca i Slunja prema Nacionalnom parku Plitvička jezera. Svojom iznimnom prirodnom ljepotom ovo je područje oduvijek privlačilo zaljubljenike u prirodu pa je već u travnju 1949. godine proglašeno prvim nacionalnim parkom u Hrvatskoj. 

PLITVIČKA JEZERA najstariji su i najveći nacionalni park Republike Hrvatske. Jezera i špilje, šume i livade, potoci, rijeke i slapovi Plitvičkih jezera kao i bogat raznovrstan biljni i životinjski svijet oduševljavaju i privlače svojom ljepotom posjetioce iz cijelog svijeta. Čarolija kristalno bistrih plavo-zelenih jezera traje kroz sva godišnja doba.

Proces osedravanja, kojim se formiraju sedrene barijere i stvaraju jezera, predstavlja jedinstvenu univerzalnu vrijednost zbog koje su Plitvička jezera dobila međunarodno priznanje u listopadu 1979. godine, upisom na UNESCO-ov Popis svjetske baštine. 

Po dolasku slijedi razgledavanje ovog hrvatskog nacionalnog blaga, opuštanje u raznim bojama jezera i zvukovima netakute prirode. 

Nakon razgleda slobodno vrijeme za kupnju suvenira ili ručak. Slijedi okupljanje grupe i ugodna vožnja prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.