NOVO! U jedan korak do savršenih obrva koje traju danima! Wunder2 i Crno Jaje donose Vam odlične pakete za make up i savršeni izgled obrva već od samo 48 kn! Dostava za cijelu RH!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nova tehnologija oblikovanja obrvi - postojanost boje + vodootpornost + traju danima + nanose se u samo 1 korak + izgledaju prirodno + jedinstvena PermaFix tehnologija! Kupon se može iskoristiti do 13.03.2021.

Izaberite jednu od opcija:

WUNDERCLEANSE

SUPER STAY LINER - izbor između 5 nijansi: ESSENTIAL BLACK, ESSENTIAL BROWN, ESSENTIAL NAVY, GLITTER BLACK, BLITTER EMERALD

WUNDERBROW - 1 kom - izbor između 4 nijanse: CRNA,CRNA/SMEĐA, BRINETA, BLOND

WUNDERBROW - 2 kom - izbor između 4 nijanse: CRNA,CRNA/SMEĐA, BRINETA, BLOND

Živimo sve ubrzanijim tempom. Radimo dulje i više nego ranije, aktivniji smo više nego prije, odlazimo u teretanu, na satove joge te istodobno brinemo o obitelji. Takve promjene iziskuju više kako od nas tako i od naše šminke. Treba biti trajnija, ugodnija, pružati ljepotu i prirodnost te se nadasve jednostavno nanositi.

WUNDER2 je uz pomoć najnovije kozmetičke tehnologije stvorio izuzetno dugotrajan make up koji je ugodan za nanošenje, izgleda prirodno te podiže vaš izgled – sve to u jednom jednostavnom koraku koji zahtijeva manje od 2 minute da se nanese i podesi. Uz WUNDER2 sada možete udobno i pouzdano ići kroz dan znajući da izgledate jednako privlačno od jutra do večeri – a ako to želite, i sljedeći dan.

WunderBrow sadrži ekskluzivnu mješavinu sitnih vlakana nalik obrvama, u kombinaciji s posebno tretiranim pigmentima dizajniranim za pričvršćivanje za kožu oko obrva te same obrve. Takav kompleks vlakana se nakon toga miješa u jedinstven PermaFix Gel kako bi se stvorila fleksibilna matrica koja prirodnu boju i vlakna sigurno veže na vaše obrve. Rezultat toga je prirodan izgled i savršeno oblikovane obrve koje traju danima.

Tradicionalne olovke i bojila za obrve mogu biti teške za primjenu, zahtijevaju više koraka u nanošenju, mogu izgledati neprirodno i nisu postojane tokom cijelog dana. Neke žene su toliko očajne zbog svojih obrvi da odlaze u krajnosti pa ih tetoviraju. Ovaj proces svakako daje trajnije rezultate, ali često izgleda neprirodno, bolan je i skup.

WUNDERBROW je novo inovativno rješenje koje omogućuje ženama lako ispuniti, definirati i oblikovati svoje obrve u prirodnim nijansama, a traje dok ga same ne odluče skinuti. WUNDERBROW pruža pogodnost savršenih obrva, kod kuće, u jednom jednostavnom koraku.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA prijava na mail mipex.croatia@gmail.com s priloženim kuponom i podacima za slanje i odabranom nijansom proizvoda (ukoliko ste izabrali 2, 3 ili 4 opciju).

Dostava vrijedi za cijelu Hrvatsku! Paket se šalje istog dana od trenuka prijave s podacima i kuponom i stiže kroz najviše 24-48h! Poštarina nije uključena u cijenu i iznosi do cca 30 kn!