Osvježite izgled i zategnite kožu oko svojih oči i riješite se tamnih krugova i bora uz fenomenalan Wunder2 Wunderlift serum za samo 113 kn! Dostava za cijelu RH!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Probudite svoje oči u roku 60 sekundi WUNDERLIFT-om - serumom za učvršćivanje i podizanje te protiv bora! Kupon se može iskoristiti do 13.03.2021.

WUNDERLIFT je formuliran korištenjem Flex-Tensor tehnologije koja djeluje brzo kako bi se smanjila natečenost, fine linije i bore, a koža ostala fleksibilna. Time se sprječava izbjeljivanje ili ljuštenje oko područja očiju, koža ostaje ugodna i nježna.

WUNDERLIFT je lagano nijansirani toner za korekciju boje kože te za besprijekornu glatku podlogu za make-up. Eliminirajte pojavu sitnih linija, bora, otečenosti i tamnih krugova do 8 sati. 

Vašu kožu čini mlađom i zdravijom, uklanja bore, podočnjake i ostale nepravilnosti na koži, djeluje doslovno u 60 sekundi, a idealan je za žene i muškarce!

Živimo sve ubrzanijim tempom. Radimo dulje i više nego ranije, aktivniji smo više nego prije, odlazimo u teretanu, na satove joge te istodobno brinemo o obitelji. Takve promjene iziskuju više kako od nas tako i od naše šminke. Treba biti trajnija, ugodnija, pružati ljepotu i prirodnost te se nadasve jednostavno nanositi.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA prijava na mail mipex.croatia@gmail.com s priloženim kuponom i podacima za slanje i odabranom nijansom proizvoda (ukoliko ste izabrali 2, 3 ili 4 opciju).

WUNDER2 je uz pomoć najnovije kozmetičke tehnologije stvorio izuzetno dugotrajan make-up koji je ugodan za nanošenje, izgleda prirodno te podiže vaš izgled – sve to u jednom jednostavnom koraku koji zahtijeva manje od 2 minute da se nanese i podesi. Uz WUNDER2 sada možete udobno i pouzdano ići kroz dan znajući da izgledate jednako privlačno od jutra do večeri – a ako to želite, i sljedeći dan.

Dostava vrijedi za cijelu Hrvatsku! Paket se šalje istog dana od trenuka prijave s podacima i kuponom i stiže kroz najviše 24-48h! Poštarina nije uključena u cijenu i iznosi do cca 30 kn!