Kupon se može iskoristiti do 01.06.2021. - zadnji datum za prijavu školarine, tj. dogovor o početku pohađanja nastave u autoškoli!

Na temelju kupljenog kupona kupac s Autoškolom Mandić & Megastart potpisuje Ugovor - ODMAH PO KUPNJI KUPONA, a najkasnije u roku 14 dana, kupac je dužan javiti se autoškoli radi potpisivanja Ugovora! 

UVJETI ZA UPIS: liječničko uvjerenje za profesionalnu kategoriju za koju polažete + vozačka dozvola + osobna iskaznica + navršenih 21 godina za C kat. ili 18 godina uz položenu školu za vozača prethodno (uz posjedovanje B kategorije)

Paket C KATEGORIJE

- nastava iz nastavnog predmeta u fondu od 15 sati ili 5 ako imate C1 kategoriju, a za upravljanje vozilom 15 sati ili 10 ako imate C1 kategoriju. U C kategoriju ulaze motorna vozila najveće dopuštene mase (NDM) iznad 3.500 kg

- nastava iz teorijskog dijela za C kategoriju održava se u Autoškoli Mandić, Ilica 259, a vožnja na poligonu Borongaj

- obuka se vrši na nekoliko teretnih vozila: Mercedes, Man, Renault

Kupon se može iskoristiti do 01.06.2021. - zadnji datum za prijavu školarine, tj. dogovor o početku pohađanja nastave u autoškoli!

"Osposobljavanjem kandidata za vozače započeli smo se baviti 2000.-te godine. Brojni polaznici naših autoškola danas su uspješni vozači, koji Vam najbolje mogu posvjedočiti našu kvalitetu obuke koja se prvenstveno bazira na preporuci, što i jest naš cilj. Naše autoškole  su ponosne na izuzetno visoku prolaznost naših kandidata prema statistikama, u što se možete uvjeriti i Vi, odabravši nas.

U svakodnevnom radu koristimo najsuvremenija tehnička pomagala, a nastavu iz prometnih i sigurnosnih pravila vršimo po izuzetno visokim edukacijskim standardima. Naši instruktori imaju dugogodišnje iskustvo rada sa kandidatima te postižu odličnu prolaznost na ispitima vožnje. U našim autoškolama dočekati će Vas ljubazno osoblje, ugodna atmosfera i ambijent u moderno uređenim prostorima prema najsuvremenijim metodičko-didaktičkim načelima.

Uz dugogodišnje iskustvo našeg stručnog kadra, predavanja iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila, ispunjena su zanimljivim i interaktivnim prezentacijama. Kroz obuku vožnje, spremno će Vam pomoći naši instruktori koji imaju dugogodišnje iskustvo rada sa kandidatima te postižu odličnu prolaznost na ispitima vožnje."