[NOVO] Moćna priroda, igra svijetla i boja - NP Plitvice! Luksuzni Guest House Plitvička 4* poziva Vas na odmor u modernim apartmanima na 3 dana/ 2 noćenja za 4 osobe, od samo 699 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ljubaznost domaćina će Vas oduševiti da ćete pri prvoj pomisli na Plitvička jezera sjetiti se i ugodnog boravka u Guest House Plitvička Jezera... Razigrani prizori kompleksa NP Plitvice koji oduševljavaju bojama, igrom svijetla i jezera te kaskada! Na raspolaganju su Vam dvije opcije: tjedna ili vikend, odaberite svoju i započnite svoj odmor! Kupon vrijedi do 10.04.2021.!

GUEST HOUSE PLITVIČKA****

Novoizgrađeni, obiteljski vođeni privatni smještaj Plitvička nalazi se na slikovitoj lokaciji, svega 15 minuta hoda od ulaza u Nacionalni park Plitvička jezera. Smješten je na mirnoj lokaciji u selu Mukinje. 

Zahvaljujući toplim ljetima, zelenim proljećima i zimama s obilatim snijegom, prekrasni Nacionalni park Plitvička jezera idealno je odredište tijekom cijele godine.

SMJEŠTAJ

Gosti se mogu potpuno opustiti i dobro naspavati u smještaju koji uključuje sve potrebne sadržaje, među kojima je TV sa satelitskim programima. WiFi je moguće besplatno koristiti na terasi.

Dodatna vrijednost ponude je GRATIS parking te u cijeni uključena boravišna pristojba, posteljina i ručnici!

Trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je 200 metara, a do autobusnog stajališta ima svega nekoliko koraka. U okviru objekta moguće je uživati i u doručku. Gosti se mogu opustiti na terasi. 

NP Plitvička jezera
Plitvička se jezera ubrajaju u najljepše prirodne znamenitosti Europe. Ukupno 16 jezera modrozelenu boju duguje taloženju kalcijeva karbonata, a guste šume i netaknuta priroda ponegdje preuzimaju prašumske elemente. Uz mnogobrojne vrste ptica i sitne divljači, u Parku ima srna, medvjeda, vukova, divljih svinja, divljih mačaka, a u vodama pastrva. Kilometarske staze za obilazak nadopunjuju se drvenim mostićima, a obilazak je organiziran i turističkim vlakićima. 

OKOLICA
Tražite li prirodne ljepote, poput špilja, rijeka i jezera, netaknute crnogorične šume ili povijesne gradske jezgre iz doba prvih hrvatskih kraljeva, u blizini možete pronaći sve to, i više. Stanovnici toga kraja iznimno su ponosni na očuvanje starih zanata te proizvodnju suvenira i ukrasa.  NP Plitvice te Rastoke odavno su i međunarodno poznate atrakcije. Kako čitava regija nema industrijskih zagađivača, biljni i životinjski svijet iznimno je očuvan.