[NOVO] Muči Vas kvaliteta vode? Bio Nat Med Metković predstavlja MALE FILTERE ZA SLAVINU koji će pročistiti vodu i kamenac od nečistoća... uz 34% popusta - za samo 319 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dnevni unos tekućine nužan je za vitalan život! Kako bi Vaše tijelo zaštitili svakako je potrebno pripaziti na kvalitetu vode! Tako jednostavno i povoljno, a zbilja potrebno - sve što trebate je ovaj proizod! Kupon vrijedi do 13.03.2021.!

BioNatMed d.o.o. s višegodišnjim iskustvom u distribuciji proizvoda očuvanju zdravlja je postavio naglasak na prirodnim proizvodima u posljednjih nekoliko godina.

Bionat Med mali filter za slavinu

Filter BioNatMed može filtrirati 10.000 litara vode iz Vaše slavine. Prijelaz između filtrirane vode i vode iz slavine fleksibilno se koristi Nano-KDF tehnologijom za sprečavanje 99,99 % bakterija.

Uz filter Vam dolazi 3 zgloba za slavine kako bi se prilagodio različitim tipovima slavina. Vrlo jednostavno ga je instalirati. Nisu potrebni posebni alati. 

• Ova vodena slavina koristi prirodni dragi kamen, zatim aktivni ugljen (priznat u medicini za filtriranje vode). Zatim se u njemu nalaze kristalni silikatni mineral koji je sastavljen od elemenata poput aluminija, željeza, magnezija, natrija, litijuma ili kalija.

Dostava vrijedi za cijelu Hrvatsku! Paket se šalje istog dana od trenuka prijave s podacima i kuponom i stiže kroz najviše do 5 radnih dana! Poštarina nije uključena u cijenu i iznosi do cca 20 kn!