[NOVO] Zimske radosti na Jahorini! Prepustite se snježnim radostima uz Farus Travel: 5 dana/ 4 noćenja za do 3 osobe u sobama ili studio apartmanima Jahorina, već od samo 999 kn!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 1.450 kn
Ušteda 30%
Cijena 999 kn
Uštedi još 50 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 50 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Luksuz u zimskom ambijentu na Jahorini! Ovisno o opciji smještaja (sobe ili apartman) kupon vrijedi za 2 ili 3 osobe te je isti iskoristiv do 06.03.2021.!

U sklopu objekta nalazi se restoran, kafić i ski rental! Sobe i apartmani Jahorina udaljeni su samo 250 metara od staze!

SMJEŠTAJ

Studio apartman za 4 osobe bez spavaće sobe,u sklopu dnevnog boravka nalaze se dva trosjeda na razvlačenje i čine francuski ležaj. 


Apartman se satoji od: kuhinje,dnevnog boravka,kupaonice. Mogućnost najma apartmana sa kaminom i bez kamina. 

Moguća nadoplata za doručak koji se poslužuje na švedskom stolu iznosi 40kn te za večeru je također moguća nadoplata u iznosu od 50 kn!

Svi apartmani grijani su na centralno grijanje.

O JAHORINI

Jahorina - planina u Bosni i Hercegovini udaljena od Sarajeva 28km. Najviši vrh je Ogorjelica sa 1.916 m nadmorske visine. 

Dođite na Jahorinu... zabave neće nedostajati!!!