[NOVO] Okruženi ljepotama Samobora udahnite punim plućima i vratite energiju! Spektakularni Hotel Livadić 3*: 2 dana/ 1 noćenje s doručkom za 2 osobe + kremšnita za dobrodošlicu, samo 444 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Slatki zalogaj slavne Samoborske kremšnite koji će oduševiti Vaše nepce... Upustite se u kratki odmor, zbilja sve što trebate za istinsko opuštanje od naporne svakodnevnice! Kupon vrijedi isključivo za termin do 31.03.2021.!

O nama

Hotel Livadić je hotel u Samoboru koji se nalazi na središnjem gradskom trgu, a koji osvaja svojim baroknim, tradicionalnim šarmom te koji je poprište života i kulturnih aktivnosti grada Samobora. Zgrada u kojoj se Hotel Livadić nalazi ugaona je jednokatnica izgrađena 1800. godine i zaštićeni je spomenik kulture I. kategorije, a ujedno je i rodna kuća arhitekta Franje Gabrića. Hotel Livadić nazvan je po poznatom hrvatskom skladatelju Ferdi Livadiću. 

Smještaj

Hotel Livadić raspolaže s 21 lijepo opremljenom sobom, čije je uređenje kombinacija profinjene elegancije i pomno izabranih detalja umirujućeg romantičnog stila koji jamči bijeg iz užurbanog ritma urbanog života.
Svaka soba je jedinstvena po svom uređenju jer smatramo kako zgrada koja odiše prošlošću, i koja je zaštićeni spomenik kulture I. kategorije, zahtjeva takav tretman. Interijer je upotpunjen stilskim namještajem, a tople boje zidova stvaraju ugođaj zavodljivog, a ujedno i poznatog osjećaja doma.

Ponuda uključuje: 2 dana uz 1 noćenje s doručkom, smještaj u dvokrevetnoj sobi *** + Samoborska kremšnita za dobrodošlicu + besplatan wi-fi + besplatan parking, sve za 2 osobe.

Sadržaj: sobe su klimatizirane, opremljene TV/SAT, telefonom, mini barom na zahtjev u kategoriji Standard i Comfort te zadovoljavaju vrhunski smještaj. Ukoliko tražite mjesto gdje ćete provesti svoje vrijeme s obitelji ili ako želite provesti romantični i opuštajući vikend s voljenom osobom, Hotel Livadić pravo je odredište za vas.   

Boravišna pristojba je uključena u cijenu!

O Samoboru
Odavno je Samobor poznat upravo po svojim izletištima, manifestacijama, kulinarstvu kao i kulturi. Blizina Zagreba daje mu posebnu čar ladanja.
Samobor je dobio ime prema legendi koja kaže kako u njemu rastu samo borovi. Naravno, to nije istina, ali je činjenica kako je jedna trećina grada prekrivena šumom u kojoj dominiraju borovi.

Osim po svojoj bogatoj povijesti Samobor je itekako poznat i po brojnim događanjima. Samobor svake godine u proljeće na jedan dan postaje stari srednjovjekovni grad zahvaljujući tradicionalnom uprizorenju davne bitke iz 1441. godine između vojske kraljice Elizabete i poljskog kralja Vladislava Jagelovića, na livadi Vugrinščak podno staroga grada Samobora, koja se pretvara u viteški vojni tabor s konjanicima, oklopljenim vitezovima, mačevaocima, streličarima, kuburašima, bojnim spravama, katapultima, kolskim taborom, fortifikacijama…