Obiteljska zimska bajka u slikovitom Selcu na 2 dana/ 1 noćenje s doručkom ili Polupansionom u Pansionu Selce za 2 osobe i dijete do 4 g., od samo 249 kn! Nadomak snježnih radosti SKI centra Platak...

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Primorski gradić sa stoljetnom turističkom tradicijom je nekoć bio naselje ribara i zidara, a danas je zanimljiva destinacija! Kako bi svoj zimski odmor zaokružili u nezaboravni predah na samo 40 km udaljenosti je poznato skijalište Platak! Prekriveni bijeli obronci pružaju mogućnosti skijašima rekreativcima i svim ljubiteljima snježnih radosti! Kupon se može iskoristiti do 10.03.2021.!

Pansion Selce

Pansion Selce nalazi se na samoj obali mora. Smješten je na vrlo atraktivnoj lokaciji – 100 m od centra, i 30 m od glavne plaže. Upravo taj položaj vrlo je pogodan za sve one koji žele pravi odmor na prekrasnim selačkim plažama s karipskim pijeskom.



Neposredna blizina mora, lijepa šetnica i činjenica da se radi o malom mjestu udaljenom od prometne gužve, čini lokaciju posebno privlačnu obiteljima s djecom pa tako oni čine najveći broj gostiju. Pansion broji 22 sobe (dvokrevetnih, trokrevetnih i četverokrevetnih) od kojih dio ima pogled na more. Svaka soba opremljena je klima uređajem i bežičnim internetom. 

Unutar Pansiona Selce nalazi se caffe bar i pansionski restoran gdje svojim gostima nudimo polupansion s bogatim bife doručkom i večerom. Također, naše osoblje stoji na raspolaganju za sve upite i informacije potrebne da bi vaš odmor protekao opušteno. Neposredan pristup i prijateljska atmosfera upravo je ono što njegujemo i želimo pružiti svakom našem gostu.

U pansionu Klek koji je udaljen samo 4 minute hoda služi se hrana.

Dijete do 4 godine gratis;  4-12 godina 50,00 kn/noćenje s doručkom; djeca iznad 12 godina i odrasle osobe 80,00 kn/noćenje s doručkom!

SELCE
Selce se nalazi u živopisnoj uvali u neposrednoj blizini Crikvenice, na jednom od najraznolikijih i najslikovitijih dijelova Jadranske obale. 

Ovaj primorski gradić sa stoljetnom turističkom tradicijom je nekoć bio naselje ribara i zidara, a danas je zanimljiva turistička destinacija, koja očarava svojim prirodnim ljepotama, čistim zrakom i morem. Ugodni i zabavni odmor u Selcu omogućavaju uređene plaže, koje već nekoliko godina nose Plavu zastavu, najbolje jamstvo čistoće mora, zatim šetalište uz more, raznovrsne kulturno-zabavne i sportske priredbe.

Platak – skijalište s pogledom na more!

Kad obronke Platka prekriju snježne pahulje, kreće nova priča iz njegove bogate zbirke doživljaja. 

Nije jednostavno opisati mozaik osjećaja koje će u vama izazvati čarobna zimska igra prirode – s jedne strane dostojanstvena i ponosna bjelina gorja, s druge pak veličanstven pogled na more. Osim najpoznatije i najdulje staze Radeševo 1 (1363 m nad morem), skijaši i daskaši će pronaći izazove i na ostalim skijaškim stazama. Tu je i posebno prilagođena Baby staza s pokretnom trakom za djecu te one za ljubitelje sanjkanja i tubinga. Ako još niste, svakako se uputite na noćno skijanje na osvijetljenoj stazi Radeševo 1. Više pogledajte na službenoj web stranici skijališta OVDJE!

Obavezna predrezervacija na br. tel.  mob. +385 99 22 22 974; ODMAH nakon kupnje kupona poslati kupon i potvrditi rezervaciju na br.tel. +385 99 22 22 974 Mob. ili e-mail: cancar@gmx.at