Studio T&D u Osijeku otkriva Vam tajnu spektakularne holivudske ljepote koja leži u ovoj kombinaciji udarnih tretmana regeneracije lica: kemijski piling + dermapen ili ultrazvučna špatula!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite jednu od ponuđene dvije opcije! Kupon se može iskoristiti do 31.03.2021. na adresi: Sjenjak 91, Osijek!

Što je to Derma Pen?

Popularna metoda i odlična nadopuna kompleksne anti aging terapije. Dermapen sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu koja automatiziranim pokretima vibrira te tako postiže kontroliraniji rezultat. Najčešće se tretiraju ožiljci kože koja je bila problematična.

Glikolna kiselina: Učinkovito djelovanje protiv starenja. Glikolna kiselina stimulira kolagen koji pomaže u finim linijama, borama i općenitom tonu kože.

Salicilna kiselina je najbolja za akne: Posegnite za proizvodom sa salicilnom kiselinom kada se želite riješiti prištića - njegova protuupalna svojstva pomoći će u otapanju nakupina mrtve kože. Budući da izvrsno odmašuje pore, preporučuje se osobama s većim porama koje žele minimalizirati svoj izgled.

Tretmani s voćnim kiselinama utječu na izbljeđivanje hiperpigmentacijskih mrlja: Hiperpigmentacija nastaje uslijed prekomjerne proizvodnje melanina.

Azelaična kiselina: djeluje protuupalno, antibakterijski i ublažava ožiljke. Također posjeduje pomlađujuće djelovanje i preporuča se za njegu zrele kože s hiperpigmentacijskim promjenama kako posvjetljuje kožu.

Mandelična kiselina: piling osjetljive kože. Kako bi smirili upalne procese njeno protuupalno djelovanje čini je idealnom za smanjenje crvenila i upala. Također je stručnjaci preporučuju osobama sa suhom kožom.

Radno vrijeme: ponedjeljak, srijeda, petak 08:30 - 15:30h; utorak, četvrtak 13:30 - 20.30h; subota 10:00-15.00h.