Osvježite, pomladite i regenerirajte kožu fantastičnom ponudom - kemijski piling za lice u Kozmetičkom salonu Arte Vita u Varaždinu uz 62% popusta i za samo 190 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 31.03.2021.

Tijek tretmana

• koža se očisti od šminke i dodatno odmasti specijalnim pre-peel preparatom 
• kozmetičar kiseline na lice nanosi vrlo preciznim pokretima 
• nakon tri do 10 minuta (ovisno o koncentraciji i specifikaciji određenog proizvođača) kiselina se neutralizira posebnim, za to određenim preparatom i dobro ispere vodom 
• potom se na kožu nanosi hidratantna maska koja osigurava dovoljno vlage mladim stanicama kože i štiti je 
• tretman završava nanošenjem hranjive kreme

Glikolna kiselina ima učinkovito djelovanje protiv starenja. Glikolna kiselina stimulira kolagen koji pomaže u finim linijama, borama i općenitom tonu kože.

Salicilna kiselina je najbolja za akne. Posegnite za proizvodom sa salicilnom kiselinom kada se želite riješiti prištića - njegova protuupalna svojstva pomoći će u otapanju nakupina mrtve kože. Budući da izvrsno odmašćuje pore, preporučuje se osobama s većim porama koje žele minimalizirati svoj izgled.

Tretmani voćnim kiselinama utječu na izblijeđivanje hiperpigmentacijskih mrlja. Hiperpigmentacija nastaje uslijed prekomjerne proizvodnje melanina.

Azelaična kiselina djeluje protuupalno, antibakterijski i ublažava ožiljke. Također posjeduje pomlađujuće djelovanje i preporuča se zanjegu zrele kože s hiperpigmentacijskim promjenama kako posvjetljuje kožu.

Mandelična kiselina služi kao piling osjetljive kože. Kako bi smirili upalne procese njeno protuupalno djelovanje čini je idealnom za smanjenje crvenila i upala. Također je stručnjaci preporučuju osobama sa suhom kožom.