Dubinskim čišćenjem priuštite svom limenom ljubimcu besprijekornu čistoću i miris! Sjajna prilika za kemijsko čišćenje vašeg automobila za samo 249 kn u Detail Autolabu u Zagrebu!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sjajna ponuda kemijskog čišćenja za brigu o vašem automobilu te zdravlju Vas i vaših putnika! Ponuda vrijedi za mala, srednja i velika osobna vozila. Kupon vrijedi do 01.04.2021.

Posjetite na u Adžijinoj 3 u Zagrebu i pružite svom automobilu nezaboravno čišćenje! Održavajte svoj automobil kako bi ga očuvali i produljili njegov vijek trajanja!

KochChemie je vodeći europski brand detailing proizvoda za njegu automobila. Upravo pomoću KochChemie sredstava naše educirano osoblje i Vaš auto može preobraziti iz nemogućeg stanja u potpuno novi look. 

Autopraona, detailing centar, auto SPA i zastupnik KochChemie. Detail Autolab je mix svega što uključuje održavanje Vaših ljubimaca na 4 kotača. Osvježite svoj auto detaljnim pranjem, dezinfekcijom ili auto detailingom!

Prije kupnje provjeriti raspoložive termine s Detail Autolabom isključivo na mail detail.autolab.hr@gmail.com, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije!