[EKSKLUZIVNO] Baršunasti dodir i visoka pigmentacija koja laska ljepoti! Vrhunska kozmetika IsaDora za prirodni glamur Vašeg lica: MALI ili VELIKI paket dekorativne kozmetike, od samo 149 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Renomirani brend šminke koji potiče svih da prihvate svoju jedinstvenu ljepotu! IsaDora kozmetika je klinički testirana, namjenjena svim dnevnim obavezama te svojom visokom pigmentacijom naglašava prirodne crte lica i skriva nedostatke!Šminka je uvijek osobni izbor koji izražava više Vas! Kupon se može iskoristiti do 10.03.2021.!

Dobrodošli u svijet IsaDora kozmetike

Od prvog dana svi su proizvodi bez mirisa te klinički i oftamološki testirani u skladu s najvišim standardima u industriji, što ih čini sigurnima čak i za najosjetljiviju vrstu kože.  Srce poslovanja temelji se u Švedskoj, gdje se odvija i globalna proizvodnja, a dodatna proizvodnja u Švicarskoj. 

U širokom asortimanu ćete pronaći proizvode za oči, lice, usne i nokte koje prodaje u 40 zemalja te već 30 godina uljepšava lica brojinih zadovoljnih korisnica.
Šminka ne bi trebala biti luksuz za uživanje samo nekolicine odabranih. 

U konačnici, to je ono što je nadahnulo i motiviralo tvrtku da svoju misiju i izrodi u visokokvalitetnu kozmetiku dostupnu svima.

Odaberite jedan od ponuđenih paketa:

• Mali paket šminke: olovka za usne, ruž i maskara!

• Veliki paket šminke: četkica za nanošenje pudera, sjajilo matt za usne, sjenilo za oči i kotač paleta + GRATIS poštarina!

Više o vrhunskoj IsaDora kozmetici saznajte na službenoj web stranici OVDJE!

Paket je moguće osobno preuzeti u Zagrebu (na adresi: Preradovićeva 32) ili u Splitu (Barakovićeva 29, od 10:00 - 16:00 h uz prethodnu najavu)! Jasno moguća je i dostava koja će se izvršiti u roku par dana (3-7 dana) do krajnjeg kupca te je moguća za cijelu Hrvatsku, a kupac snoši troškove poštarine za MALI paket cca 25 kn!