[EKSKLUZIVNO] Naglasite Vašu eleganciju uz pigmentiranu i luksuznu kozmetiku! Renomirani švedski brend kozmetike IsaDora & CrnoJaje donose vaucher za šminku u vrijednosti od 180 kn za SAMO 99 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Široki asortiman kozmetike možete pogledati i izabrati u Zagrebu i Splitu! Renomirani brend šminke koji potiče svih da prihvate svoju jedinstvenu ljepotu! IsaDora kozmetika je klinički testirana, namjenjena svim dnevnim obavezama te svojom visokom pigmentacijom naglašava prirodne crte lica i skriva nedostatke! Kupon se može iskoristiti do 10.03.2021.!

Dobrodošli u svijet IsaDora kozmetike

Od prvog dana svi su proizvodi bez mirisa te klinički i oftamološki testirani u skladu s najvišim standardima u industriji, što ih čini sigurnima čak i za najosjetljiviju vrstu kože.  

Srce poslovanja temelji se u Švedskoj, gdje se odvija i globalna proizvodnja, a dodatna proizvodnja u Švicarskoj. 

U širokom asortimanu ćete pronaći proizvode za oči, lice, usne i nokte koje prodaje u 40 zemalja te već 30 godina uljepšava lica brojinih zadovoljnih korisnica konačno je dostupna na našem tržištu!

Šminka ne bi trebala biti luksuz za uživanje samo nekolicine odabranih. U konačnici, to je ono što je nadahnulo i motiviralo tvrtku da svoju misiju i izrodi u visokokvalitetnu kozmetiku dostupnu svima.

Više o vrhunskoj IsaDora kozmetici saznajte na službenoj web stranici OVDJE!

IsaDora kozmetiku možete doći pogledati i izabrati u showroom-u na dvije lokacije: Zagreb (na adresi: Preradovićeva 32; kontakt broj: 095/520-9252) ili u Splitu (Barakovićeva 29, od 10:00 - 16:00 h uz prethodnu najavu; kontakt broj: 097/ 792 - 2221)!