[EKSKLUZIVNO] Naglasite Vašu eleganciju uz pigmentiranu i luksuznu kozmetiku! Renomirani švedski brend kozmetike IsaDora & CrnoJaje donose vaucher za šminku u vrijednosti od 180 kn za SAMO 99 kn!

Široki asortiman kozmetike možete pogledati i izabrati u Zagrebu i Splitu! Renomirani brend šminke koji potiče svih da prihvate svoju jedinstvenu ljepotu! IsaDora kozmetika je klinički testirana, namjenjena svim dnevnim obavezama te svojom visokom pigmentacijom naglašava prirodne crte lica i skriva nedostatke! Kupon se može iskoristiti do 10.03.2021.!

Dobrodošli u svijet IsaDora kozmetike

Od prvog dana svi su proizvodi bez mirisa te klinički i oftamološki testirani u skladu s najvišim standardima u industriji, što ih čini sigurnima čak i za najosjetljiviju vrstu kože.  

Srce poslovanja temelji se u Švedskoj, gdje se odvija i globalna proizvodnja, a dodatna proizvodnja u Švicarskoj. 

U širokom asortimanu ćete pronaći proizvode za oči, lice, usne i nokte koje prodaje u 40 zemalja te već 30 godina uljepšava lica brojinih zadovoljnih korisnica konačno je dostupna na našem tržištu!

Šminka ne bi trebala biti luksuz za uživanje samo nekolicine odabranih. U konačnici, to je ono što je nadahnulo i motiviralo tvrtku da svoju misiju i izrodi u visokokvalitetnu kozmetiku dostupnu svima.

Više o vrhunskoj IsaDora kozmetici saznajte na službenoj web stranici OVDJE!

IsaDora kozmetiku možete doći pogledati i izabrati u showroom-u na dvije lokacije: Zagreb (na adresi: Preradovićeva 32; kontakt broj: 095/520-9252) ili u Splitu (Barakovićeva 29, od 10:00 - 16:00 h uz prethodnu najavu; kontakt broj: 097/ 792 - 2221)!