Poboljšajte cirkulaciju, opustite mišiće i uklonite napetost dok uživate u prvoklasnoj medicinskoj, cross friction ili hot stone masaži od 45 ili 60 min u Hotelu Admiral u Vinkovicima, već od 99 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na raspolaganju Vam je medicinska, croos friction i funkcionalna ili hot stone masaža! Opustite se i uživajte! Kupon je moguće iskoristiti u periodu do 26.03.2021. na adresi: Bana J. Jelačića 6, 32100 Vinkovci!

Hotel Admiral je gradski hotel u centru Vinkovaca, samo desetak koraka od poznate vinkovačke lampe i gradskog korza. Kako se grad Vinkovci mogu pohvaliti da su najstarije europsko naselje tako se i mi možemo pohvaliti kako imamo bogatu povijest. Naime, zgrada hotela sagrađena je još davne 1938.g., te su se sva gradska događanja i okupljanja zbivala baš u našem hotelu.

MEDICINSKA MASAŽA

Medicinska masaža prvenstveno je namijenjena za pojačavanje cirkulacije, smanjivanje bolova u mišićima i zglobovima te uklanjanje stresa i napetosti.

CROSS FRICTION i FUNKCIONALNA MASAŽA

Kombinacija ove dvije tehnike pomaže u tretiranju bolnih sindroma sustava za pokretanje, pogotovo križobolje. 

Od klasičnih ‘welness’ masaža razlikuje se po tome što se izvodi bez ulja, klijent je u odjeći, tehnike se izvode uz pokret te je dosta interaktivna u odnosu na klasičan pristup, iako je klijent opušten i pasivan. Prije samnog tretmana radi se anamneza boli, pregled leđa i posturalna analiza, te prolazimo kroz kontraindikacije radi sigurnog izvođenja tretmana.

HOT-STONE MASAŽA

Hot-stone masaža ili masaža vrućim kamenjem je posebni pristup za dubinsko opuštanje mišića.Uporaba vrućeg kamenja je poznata iz antičkih vremena, a u moderno vrijeme je popularizirana zbog svoje iznimne učinkovitosti u raznim spa-centrima, pa tako i kod nas. Kamenje je najčešće bazalt, crni vulkanski kamen koji jako dobro upija i zadržava toplinu. 

Zagrijani, glatki oblutci se postavljaju na ključne točke na tijelu čime se postiže bolja prokrvljenost, a u konačnici i bolje opuštanje Vašeg tijela. Prije Vašeg dolaska, kamenje se dezinficira i zagrije. Na početku masaže koristi se ulje kako bikamenje lakše klizilo po koži. Terapeut uvijek prvo drži kamenje u ruci i sa tako zagrijanom rukom dodiruje klijenta kako biprovjerio temperaturu kamenja. Nakon masaže kamenje se može postaviti po ključnim točkama duž kralježnice i lumbalnog dijela leđa. Nakon što se okrenete na leđa, terapeut koristi manje kamenje za masažu lica i vrata. Kamenje se može postaviti u klijentove dlanove, ili između prstiju, usvrhu poboljšanja cirkulacije. Ako klijent ima upalu mišića ili povredu, tada se koristi i hladno kamenje.