Pobjegnite od lockdowna na Vlašić uz 1 ili 2 noćenja s polupansionom i bogati Wellness&Spa paket za 2 osobe u modernom planinskom Hotelu Sunce... već od SAMO 559 KN!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[Vlašić Covid free zona] Hotel Sunce Vlašić je moderni planinski tip hotela smješten na čak 1240 m nadmorske visine - na najsunčanijem dijelu SRC Babanovac na planini Vlašić... Djeca do 3 godine GRATIS! Kupon vrijedi do 02.03.2021.; zauzeti termini 29.-30.01., 05.-06.02., 12.-13.02., 19.-20.02., 26.-27.02.

HOTEL SUNCE udaljen je 28 km od Travnika. Uz hotel se nalazi vlastiti baby ski-lift s uređenim ski-stazama srednjeg nagiba, a svega 300 metara od hotela je početna stanica ski-lifta za odrasle.Ekskluzivno za naše goste, neposredno uz hotel, nalazi se osvijetljen parking-prostor, 24-satno osiguran modernim video-nadzorom, a omogućena im je i brza (Wi-Fi) Internet veza u cijelom objektu.

U ponudu je uključeno korištenje unutarnjeg bazena, saune, jacuzzija i wellness zone...

Da bi Vaš odmor bio potpun, na raspolaganju su Vam zatvoreni bazen s pogledom na skijalište, wellness program, tepidarijumi, finska sauna, tursko-parna kupelj, jacuzzi te naš program masaža (uz nadoplatu na licu mjesta).

Neposredno uz Hotel Sunce, na stazi našeg ski lifta nalazi se i KOLIBA - savršeno mjesto za predah i okrepljenje u toplom planinskom ambijentu. Koliba je tokom dana mjesto gdje možete predahnuti uz topli napitak dok se Vaši najmlađi skijaju na ski-liftu, a navečer postaje mjesto za prelijepa druženja uz vatru kamina i ugodnu muziku.

Od otvaranja hotela, naš moto je bio i ostao: "Niste kući, ali ste kao kod kuće.", što ćete osjetiti čim kročite u hotel... Ugodan prostor, neodoljiva kuhinja te šarm našeg osoblja čine naš hotel mjestom na koje ćete se uvijek vraćati. Osjećajte se dijelom istinske obiteljske atmosfere naše kuće! 

! Vlašić Covid free zona ! Za sve goste hotela osigurana cijena PCR testa od 50 EUR po osobi ! Dodatne pogodnosti su: 3+ noćenja hotel financira 25% PCR testa; 4+ noćenja hotel financira 50% PCR testa; 6+ noćenja hotel financira 100% PCR testa !