Dašak romantike u bajnoj Opatiji! Proslavite VALENTINOVO na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom i svečanim večerama u Hotelu Domino 4* uz korištenje wellnessa i aperitivima, sve za 2 osobe!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dopustite da Vas obuzme romantika i prepustite se čarobnoj atmosferi Opatije! Vratite se u prošlost na moderan način - doživite na jednom mjestu spoj mora i sunca protkanim notama prošlosti te se prepustite svim osjetilima! Ponuda se može iskoristiti od 12.02. - 15.02.2021.!

Hotel Domino
Hotel Domino je smješten u novo adaptiranoj vili s početka 20. stoljeća koja se nalazi uz more, tik do šetnice Lungomare. Građena je po principu mediteranske ladanjske arhitekture, gdje su se u svojoj veličanstvenosti, ispreplitale arhitektura i krajobraz; vile su okružene vrtovima, parkovima i šetnicama. 

Bogata ponuda uključuje: 2x noćenje s doručkom, 2x večera po izboru mesni ili riblji menu , 2x aperitiv, popust na masažu! Također dijete do 10 godina ima GRATIS smještaj uz nadoplatu za večere (80,00 kn)!

U svom začetku, u vili je bila smještena praonica rublja, koja je kasnije, uz adaptacije, bila prenamijenjena u turistički objekt. Zahvaljujući razvoju turizma u Opatiji, Kraljici Jadrana, i naša se vila pronašla u ponudi za bogate grofove i plemkinje. Kroz povijest imala je različite nazive i priče…a sada je došlo vrijeme je da opet otvori svoja vrata.
Ukoliko želite uživati u pogledu na prekrasno Jadransko more, jednostavno se spustite odmah ispod hotela na plažu i uživajte u sunčanim danima te prekrasnom pogledu.

Dodatna vrijednost ponuda je: uključeno korištenje bazena, saune, fitnessa kao i besplatan parking, te besplatan Wi-Fi!

Iskušajte primorske okuse u Restoranu Domino! Lokalne namirnice pretvaraju se u simfonije primorskih okusa pod ravnanjem maestra kuhinje - Dejana Pejovića. Zahvaljujući povoljnoj klimi i dostupnosti namirnica - imat ćete priliku kušati vrhunske specijalitete, ravno iz mora. Kvarner ima kuhinju koja u sebi sadrži elemente kontinentalne i mediteranske kuhinje - ribu i plodove mora, ali i jela s tjesteninom ili grahom. Oduševite i iznenadite svoja osjetila ukusnom, domaćom, primorskom kuhinjom.

SMJEŠTAJ
Standard sobe
Očekuje Vas potpuna udobnost suvremenog interijera, prostrani kreveti, luksuzna posteljina, primorski detalji i meka ambijentalna rasvjeta. S terase, pogled se pruža na prekrasno Jadransko more, u daljini na Rijeku i Krk. 

OPATIJA 

Opatija, turistička destinacija s najdužom tradicijom turizma u Hrvatskoj. Opatija se počela turistički razvijati krajem 19. stoljeća zahvaljujući svojem geografskom položaju zbog čega je danas Opatija simbol našeg turizma. Zahvaljujući razvoju moderne cestovne mreže lako dostupna osobnim automobilom u samo nekoliko sati vožnje iz svih važnih središta regije.

Kraljica Jadrana - atraktivna lokacija prepuna događanja
Osim parkova i bogate vegetacije te šetnice uz more od 10 km (Lungomare), dočekat će vas i raznovrsna kulturna te gastronomska ponuda.