Zagorska hiža Cecilija u Mariji Bistrici nudi duh baštine s daškom luksuza na 3 dana/ 2 noćenja ili 4 dana/ 3 noćenja uz korištenje jacuzzija + roštilj + parking, sve za 4 osobe i od samo 999 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskusite čaroliju tradicije koja obuzima! Budite se uz dodir prirode koji oslobađa od stresa! Bogata ponuda također uključuje piće dobrodošlice, a uz to uživajte i u jacuzziju s LED rasvjetom ili predahnite u sjenici ispod kuće! Kupon za ponudu vrijedi do 31.05.21. isključivo od ponedjeljka do petka.

Zagorska hiža Cecilija je klimatizirana autohtona zagorska drvena kuća u pitomoj, zdravoj i ekološki čistoj prirodi sa jacuzzi bazenom na terasi. 

Jacuzzi je u funkciji neovisno o vremenskim uvjetima i doba godine da možete uživati kupajući se u svim vremenskim uvjetima s prekrasnim pogledom.

Nitko ne živi od pogleda ali u pogledu se može uživati. Ovo je destinacija na kojoj se definitivno uživa u pogledu prema Hrvatskom zagorju, Sloveniji, Austriji, planinama Ivanščica i Strahinjčica.

SADRŽAJ:

Kuća ima potpuno opremljenu kuhinju s boravkom i blagovaonicom tako da gost može sam pripremati hranu, spavaću sobu u prizemlju, spavaći dio u potkrovlju, kupaonicu, predsoblje i veliku terasu s prednje strane na kojoj je smješten jacuzzi bazen, solarni tuš, ležaljke za sunčanje i dr., te manju terasu s bočne strane u sjeni oraha.

Boravišna pristojba, posteljina i ručnici su uključeni u cijenu!

Odmah do kuće nalazi se prekrasna sjenica pokrivena slamom ispod koje je masivan veliki stol za ugodno druženje ili odmor u hladovini. Pored kuće nema susjeda, cijeli kompleks čini jedno imanje u našem vlasništvu (OPG).
Kuća je prilagođena potrebama osobama s invaliditetom (ulazna rampa, rukohvati u WC-u, podni sifon u kupaonici s ravnim ulazom,  pragovi i dr.).

Kućni ljubimci su dobrodošli! :)

OKOLICA

Zagorska hiža Cecilija smještena je u nenaseljenoj, pitomoj prirodi, na 365 m nadmorske visine, u neposrednoj je blizini Marije Bistrice (7 km), blizini Konjščine (8 km) i grada Svetog Ivana Zeline (15 km). Tu možete uživati u pjevu ptica, šetati na friškom zagorskom zraku, makar na kratko živjeti u idiličnom okruženju stare zagorske hiže koja je opremljena u duhu starine s izmjenama koje su prilagođene vremenu u kojem se nalazimo.