Istaknite ljepotu svoga lica bogatim paketom pomlađivanja u Salonu Tajna ljepote u Zagrebu - 1 tretman radiofrekvencije, masaže botox kremom, botox maske i dnevne kreme za samo 190 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na neinvazivan način, bez igle, uklonite i najsitnije bore te spriječite stvaranje novih, uz najnoviji botox tretman Argireline linijom botox proizvoda. Paket se sastoji od: 1x RADIOFREKVENCIJA lica, vrata i dekoltea + 1x masaža lica, vrata i dekoltea s BOTOX masažnom kremom + 1x BOTOX maska za lice + 1x BOTOX dnevna krema. Kupon se može iskoristiti do 31.01.2021.

Tretman je namijenjen klijenticama koje žele na brz način postići efekat botoxa bez igle, a čiji rezultati će trajati i do par mjeseci.

Tretman započinjemo radiofrekvencijom lica kojom zatežemo i pomlađujemo opuštenu kožu lica, vrata i dekoltea. Njome se dubinski zagrijava koža čime se obnavlja kolagen, podižu se vijeđe, a izraz lica postaje mlađi. Radiofrekvencija uspješno djeluje na smanjenje pora te svojim djelovanjem na masne stanice posebno ublažava mašćenje lica. Ožiljci nastali nakon akni smanjuju se zbog nastajanja novih kolagenskih vlakana, akne brže zacijeljuju a oštećena koža se brže obnavlja.

Zatim krećemo s vrlo laganom i opuštajućom masažom lica, vrata i dekoltea kako bi što bolje umasirali botox kremu te pojačali njezin učinak pomlađivanja, zaglađivanja bora i smanjenja dubokih vidljivih linija. U kombinaciji s botox maskom za lice koju ćemo nanijeti na već očišćenu kožu, poboljšati ćemo njezin tonus, pospješiti stvaranje kolagena, hidrataciju i elastičnost kože.

Na kraju tretman završavamo s dnevnom botox kremom koja će usporiti proces starenja kože a vaše lice će izgledati barem 10 godina mlađe.

Tretman traje 90 minuta.

ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna prethodna rezervacija termina i savjetovanje oko prvog dolaska na telefon 01/889-7447!