Riješite se bora i povratite mladost! U Studiju Nyce u Varaždinu očekuje Vas tretman PlazmaPenom za bore mrštilice iznad korijena nosa uz čak 79% popusta i samo 299 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Riješite se bora mrštilica i počnite se opet smijati uz mladolik i svjež izgled! Kupon vrijedi do 30.04.2021.

Bore mrštilice su vertikalne bore između i iznad obrva i nastaju kao rezultat mrštenja povezanog s negativnim emocijama kao što su ljutnja, stres, umor i frustracija. Rješenje za sve koje muče problemi s mrštilicama je PlazmaPen  tretman.

Tretman PlazmaPen trenutno je najinovativniji tretman za zatezanje i pomlađivanje kože kod kojeg se njezini slojevi oštećuj plazmom na kontrolirani način a  time se postiže sinteza kolagena i elastina što dovodi do njezina momentalnog zatezanja. Prednost  tretmana je u tome  što je brz i relativno jednostavan, a vrijeme oporavka ne traje dugo. 

Bez odlazaka na operacije, ova metoda omogućava Vam rješavanja problema s mrštilicama, uklanja bore oko očiju i usana, marionetske bore, zateže opuštenu kožu donjih i gornjih kapaka te lica, uklanja ožiljke, pigmentacije te benigne tvorbe iznad površine kože.

ODMAH po primitku kupona, obavezna prethodna rezervacija termina na broj 091 551 44 51.