AntiAge / Wellness tretmani lica za mladoliku, svježu i obnovljenu kožu lica! Paket od 5 tretmana u Studiju Nyce u Varaždinu uz 89% popusta - za samo 349 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

5 tretmana uključuje: mikrodermoabraziju ili ultrazvučnu špatulu + mezoterapiju s hranjivom ampulom po individualnom odabiru + dermapen + hranjiva maska + limfna drenaža lica! Kupon vrijedi do 30.04.2021.

Mikrodermoabrazija se izvodi aparatom kojim specijalist prelazi preko kože lica. Iz aparata izlaze kristali ili dijamantne čestice koje nježno ljušte površinski sloj kože , čime se potiče stvaranje novih stanica kože. Sam postupak je bezbolan, a jačina vakuuma i brzina podešavaju se ovisno o osjetljivosti kože. Mikrodermoabrazija je pogodna za sve dobi, a tretman mogu obaviti osobe od 12 do 65 godina.

Ultrazvučna špatula je inovativan eksfolirajući tretman lica, koji je istovremeno nježan i ugodan. Svrha tretmana je djelovati na svih pet slojeva epidermisa te u potpunosti ukloniti odumrle stanice sa površine kože i ultrazvučnom metodom očistiti pore. Istovremeno se pospješuje stanična obnova i metabolizam kože, potiče bolja apsorpcija hranjivih tvari i opskrba kože kisikom.

Mezoterapija je jedan od neinvazivnih tretmana za pomlađivanje i regeneraciju kože, tijekom kojeg se u gornje slojeve kože apliciraju vitamini, enzimi, antioksidativna sredstva i drugi revitalizirajući sastojci neophodni za hidratizaciju i dubinsku revitalizaciju.

Dermapen tretman nanoiglicama vrlo je efikasna ne kirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija. Radi se o proizvodu osmišljenom za pomlađivanje lica prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže efekt zatezanje i pomlađivanje kože. Dermapen s nanoiglicama stimulira proliferaciju kolagena u fibroblastima, stanicama koje su zaslužne za proizvodnju tvari esencijalnih u zarastanju kože. Upravo tako se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje. Mikroiglice ne dovode do stvarnog oštećenja tkiva, no naš organizam svejedno reagira na prodor.

Hranjiva maske za lice hidratizira Vašu kožu te donosi joj neophodne vitamine i hranjive tvari.

Limfna drenaža lica

U licu i vratu se nalazi mnogo limfnih čvorova koji štite od patogena koji mogu ući u tijelo kroz oči, nos ili usta. Drenirajući limfne čvorove oko lica riješit će se zadržavanje vode te će lice izgledati vitkije, zategnutije i samim time mlađe. Smanjit će se oticanje i bol u licu, potaknuti imunološki sustav povećavajući cirkulaciju bijelih krvnih zrnaca. Limfna drenaža lica izvrstan je anti-age tretman, koji ne djeluje samo estetski već i zdravstveno. Drenirajući se potiče proizvodnja i distribucija antitijela i limfocita čime se jača imunološki sustav. Stimulira parasimpatički živčani sustav što dovodi do opuštanja i smanjenja stresa.