U borbu protiv starenja i oporavak cijelog organizma uz paket od 5 tretmana hiperbarične oksigenoterapije u trajanju 45 minuta u Studiju Nyce u Varaždinu!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 30.04.2021.

Tretman hiperbarične oksigenoterapije

Kisik je prijeko potreban za normalan stanični metabolizam. Stalno raste broj istraživanja hiperbarične oksigenoterapije za medicinske reference, a popularna je i kod slavnih osoba kao tretman za borbu protiv starenja, profesionalnih sportaša za ubrzavanje oporavka od ozljeda, ublažavanje kroničnih simptoma ili potencijalno liječenje traumatskih ozljeda.

Koristi od hiperbarične oksigenoterapije

● optimizacija mikrocirkulacije ● aktivacija i unaprjeđenje limfnog sustava ● aktivacija sustava drenaže za eliminaciju toksina ● oksigenacija perifernih tkiva ● unaprjeđenje cjelokupnog sustava cirkulacije krvi ● unaprjeđenje srčanih funkcija ● unaprjeđenje koštano-zglobnog i mišićnog sustava ● protuupalni učinak na potkožno masno tkivo ● ubrzanje procesa postoperativnog oporavka pacijenata ● priznata terapija za dekompresijsku bolest ● kraće vrijeme izlječenja manjih i većih sportskih ozljeda ● brži oporavak nakon vježbanja i intenzivnih profesionalnih natjecanja.

Hiperbarična komora i sport

Poznato je da dopunjavanje unosa kisika pod višim atmosferskim tlakom u hiperbaričnoj oksigrnacijskoj komori prirodno skraćuje vrijeme za liječenje sportskih ozljeda i omogućuje ozlijeđenim sportašima brži oporavak i smanjenje rizika od ponavljanja ozljede. Ako je sport intenzivan i ozljede izazivaju manje ili veće traume za tijelo hiperbarična komora je rješenje.Tijekom tretmana hiperbarične oksigenoterapije u komori pod tlakom, tijelo prima čisti kisik pod višim atmosferskim tlakom kako bi se potaknuo dotok kisika u sustav cirkulacije. Povišene razine kisika koji dopire u područja sa slabim protokom krvi ili čak hipoksična područja pomažu tijelu da brže zacijeli na prirodan način, kao i da se pomladi.

Hiperbarična komora i ljepota

Optimalno zdravlje je unutarnja ljepota. Hiperbarična oksigenoterapija služi za ljepotu i opuštanje. Prihvaćanje korištenja komore za ostvarivanje estetskih ciljeva je relativno nov pristup u svijetu estetske medicine te Anti Ageinga. Tijekom tretmana hiperbarične oksigenoterapije u komori pod tlakom, tijelo prima čisti kisik pod višim atmosferskim tlakom kako bi se potaknuo dotok kisika u sustave cirkulacije. Povišene razine kisika koji dopire u područja sa slabim protokom krvi ili čak hipoksična područja (kao što su ozljede ili teže rane) pomažu tijelu da brže zacijeli na prirodan način, kao i da se pomladi.

Hiperbarična komora u borbi protiv starenja

Hiperbarična oksigenacijska komora: potiče proces prirodnog izlječenja i imunitet; pospješuje vitalnost, popravlja koncentraciju i pamćenje; smanjuje umor i podiže razinu energije, stamenost i izdržljivost; unaprjeđuje pomlađivanje stanica i pomaže u strategijama borbe protiv starenja; uklanja osjećaj kognitivne disfunkcije i jet laga; bori se protiv infekcija, eliminira toksine; reaktivira stanice kože i pospješuje cirkulaciju krvi.