Iskusite poseban doživljaj opuštanja, dan posvećen Vama... Lijepa i njegovana stopala uz pedikuru + lakiranje te uživanje uz masažu leđa od 30 min u Enara salonu u Splitu, sve za samo 144 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 03.04.2021. na adresi: Domovinskog rata 47/a, Split!

• Pedikura
Dobra pedikura raj je za Vaša stopala, ostaviti će vam osjećaj svježine, lakoće i opuštenosti. Stopala će vam izgledati i osjećati se bolje nego godinama prije.
Medicinska pedikura podrazumjeva tretman svih problema koje nalazimo na stopalima, a obavlja je educirana stručna osoba majstor pediker sa dugogodišnjim iskustvom,  i vrhunskom medicinskom kozmetikom u ugodnom i opuštajućem ambijentu. 

• Masaža
Jedna je od najučinkovitijih metoda koja je prvenstveno namijenjena rješavanju raznih fizičkih komplikacija, od bolova u vratu i leđima, trncima u rukama, problema s kralježnicom, upalom mišića i živaca, glavobolja, migrena, istegnuća, stanja nakon operacija i ozljeda, dišnih problema i slično. Masaža ima cilj liječenja ili ublažavanja bolnih stanja, što se postiže intenziviranjem kapilarne cirkulacije tretiranog područja, boljom opskrbom kisikom, ubrzanjem metabolizma, smanjenjem mišićnog tonusa, itd…

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.092 336 6368 , 3 dana ranije uz KOD i ID kupona.