[ZAGREB I OKOLICA] Za ljepši, zdraviji i čišći dom! Kemijsko čišćenje kutnih garnitura u vašoj sobi ili kompleta dvosjed, trosjed i fotelja već od 189 kn uz K&M Bio Clean! GRATIS čišćenje tepiha 2m2!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se odnosi isključivo na dolazak na vašu kućnu adresu u Zagrebu, Velikoj Gorici, Sisku ili Petrinji! Trajanje čišćenja 1- 2 h. Kupon se može iskoristiti do 31.03.2021.

Izaberite između 3 odlične ponude:

1) Kemijsko čišćenje kutne garniture u obliku slova L + GRATIS čišćenje 2 m2 tepiha

2) Kemijsko čišćenje kutne garniture u obliku slova U + GRATIS čišćenje 2 m2 tepiha

3) Kemijsko čišćenje dvosjeda, trosjeda i fotelje + GRATIS čišćenje 2 m2 tepiha

Postupak dubinskog kemijskog čišćenja tapeciranih površina

Temeljitim usisavanjem izvlače se dubinska prašina i grinje što bliže površini, nanosi se profesionalno sredstvo koje će omekšati tvrdokorne mrlje, čišćenje se sastoji od ubrizgavanja specijalnog deterdženta i vode te istovremene ekstrakcije (usisavanja) deterdženta i prljavštine. 

Deterdžent začahuri prljavštinu i tako je odvaja od vlakana. Slijedi ispiranje koje se obavlja ubrizgavanjem tople vode pod pritiskom, te istovremene ekstrakcije prljavštine "do bistre vode". Nakon toga još jednom radimo ekstrakciju u svrhu bržeg sušenja. Radi se na principu ispiranja.

Prije kupnje kupona provjeriti raspoloživost termina isključivo na mail kimbioclean@gmail.com. ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije termina uz KOD i ID kupona na broj 091/6117692 ili mail kimbioclean@gmail.com.

Usluga ne uključuje strojno čišćenje mekanih jastuka već samo tvrdih jastuka koji su dio garniture. Čišćenje ležaja koji se preklapa ili izvlači u sklopu kutne garniture ili trosjeda nadoplaćuje se u dogovoru s pružateljem usluge. Moguća nadoplata za čišćenje dodatnog ležaja, taburea, stolica i slično (po dogovoru). Leđa namještaja se ne peru. Moguće ih je oprati na zahtjev korisnika, u slučaju čega korisnik preuzima svu odgovornost.

Ponuda se odnosi isključivo na dolazak na vašu kućnu adresu u Zagrebu, Velikoj Gorici, Sisku ili Petrinji; moguć dolazak u okolicu Zagreba uz nadoplatu 2 kn/km od centra Zagreba!