Posvetite vrijeme, pažnju i kvalitetu svome licu! Beauty Centar Green u centru Zagreba donosi Vam tretman mikrodermoabrazije lica i korekcije obrva uz čak 58% popusta i za samo 169 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najnovija oprema, vrhunski preparati, ugodan ambijent, ljubazno i stručno osoblje uz kvalitetnu uslugu temelj su poslovanja Beauty Centra Green! To je mjesto gdje se spajaju ljepota, zdravlje i opuštanje.... Kupon se može iskoristiti do 30.04.2021.

Mikrodermoabrazija odstranjuje površinski sloj kože bez neželjenih učinaka. Tijekom tretmana uklanja se mrtvi sloj kože, te se istodobno stimuliraju fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena. Rezultat je sjajna, svježa i glatka koža sa manje izraženim pigmentnim promjenama i borama!

Beauty centar Green nalazi se u centru Zagreba, Jurišićevoj 19 u Rotonda centru na 1.katu, nasuprot Zagrebačke banke u haustoru. Najnovija oprema, vrhunski preparati, ugodan ambijent, ljubazno i stručno osoblje uz kvalitetnu uslugu temelj su njihovog poslovanja. To je mjesto gdje se spajaju ljepota, zdravlje i opuštanje....