[NOVO] Okruženi ljepotama Samobora udahnite punim plućima i vratite energiju! Spektakularni Hotel Livadić 3*: 2 dana/ 1 noćenje s doručkom za 2 osobe + kremšnita za dobrodošlicu, samo 419 kn!

3 prodanaMožete kupovati i dalje!

Slatki zalogaj slavne Samoborske kremšnite koji će oduševiti Vaše nepce... Upustite se u kratki odmor, zbilja sve što trebate za istinsko opuštanje od naporne svakodnevnice! Kupon vrijedi isključivo za termin do 31.03.2021.!

O nama

Hotel Livadić je hotel u Samoboru koji se nalazi na središnjem gradskom trgu, a koji osvaja svojim baroknim, tradicionalnim šarmom te koji je poprište života i kulturnih aktivnosti grada Samobora. Zgrada u kojoj se Hotel Livadić nalazi ugaona je jednokatnica izgrađena 1800. godine i zaštićeni je spomenik kulture I. kategorije, a ujedno je i rodna kuća arhitekta Franje Gabrića. Hotel Livadić nazvan je po poznatom hrvatskom skladatelju Ferdi Livadiću. 

Smještaj

Hotel Livadić raspolaže s 21 lijepo opremljenom sobom, čije je uređenje kombinacija profinjene elegancije i pomno izabranih detalja umirujućeg romantičnog stila koji jamči bijeg iz užurbanog ritma urbanog života.
Svaka soba je jedinstvena po svom uređenju jer smatramo kako zgrada koja odiše prošlošću, i koja je zaštićeni spomenik kulture I. kategorije, zahtjeva takav tretman. Interijer je upotpunjen stilskim namještajem, a tople boje zidova stvaraju ugođaj zavodljivog, a ujedno i poznatog osjećaja doma.

Ponuda uključuje: 2 dana uz 1 noćenje s doručkom, smještaj u dvokrevetnoj sobi *** + Samoborska kremšnita za dobrodošlicu + besplatan wi-fi + besplatan parking, sve za 2 osobe.

Sadržaj: sobe su klimatizirane, opremljene TV/SAT, telefonom, mini barom na zahtjev u kategoriji Standard i Comfort te zadovoljavaju vrhunski smještaj. Ukoliko tražite mjesto gdje ćete provesti svoje vrijeme s obitelji ili ako želite provesti romantični i opuštajući vikend s voljenom osobom, Hotel Livadić pravo je odredište za vas.   

Ukoliko tražite mjesto gdje ćete provesti svoje vrijeme s obitelji ili ako želite provesti romantični i opuštajući vikend s voljenom osobom, Hotel Livadić pravo je odredište za vas.

O Samoboru
Odavno je Samobor poznat upravo po svojim izletištima, manifestacijama, kulinarstvu kao i kulturi. Blizina Zagreba daje mu posebnu čar ladanja.
Samobor je dobio ime prema legendi koja kaže kako u njemu rastu samo borovi. Naravno, to nije istina, ali je činjenica kako je jedna trećina grada prekrivena šumom u kojoj dominiraju borovi.

Osim po svojoj bogatoj povijesti Samobor je itekako poznat i po brojnim događanjima. Samobor svake godine u proljeće na jedan dan postaje stari srednjovjekovni grad zahvaljujući tradicionalnom uprizorenju davne bitke iz 1441. godine između vojske kraljice Elizabete i poljskog kralja Vladislava Jagelovića, na livadi Vugrinščak podno staroga grada Samobora, koja se pretvara u viteški vojni tabor s konjanicima, oklopljenim vitezovima, mačevaocima, streličarima, kuburašima, bojnim spravama, katapultima, kolskim taborom, fortifikacijama…