[ZAGREB I OKOLICA] Dubinsko čišćenje, njega i dezinfekcija vašeg limenog ljubimca! Kompletno kemijsko čišćenje automobila i dezinfekcija ozonom uz K&M Bio Clean za samo 299 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje: pranje sjedala + tapecirunga vrata + gepeka + podnice + kokpita i prozora + završno dezinficiranje ozonom. Ponuda se odnosi isključivo na dolazak na vašu kućnu adresu u Zagrebu, Velikoj Gorici, Sisku ili Petrinji. Kupon se može iskoristiti do 31.03.2021.

Razni osvježivači i deterdženti za čišćenje interijera samo će prividno očistiti kabinu vozila, dok sistem čišćenje ozonom radi pravu dezinfekciju. Tretman putničke kabine ozonom uništava bakterije i viruse te sve neugodne mirise i time vozilo čini ugodnijim i zdravijim mjestom. 

Osim radnog mjesta i svoga kreveta, mjesto gdje prosječan čovjek provede dobar dio dana, što zbog nužde, što zbog navike, jest automobil. Onaj tko ga ima, a takvi su u većini i s nekoliko auta po kućanstvu, koristi ga svakodnevno.

Nekima je doslovno sastavni dio posla provesti u autu gotovo cijeli dan. Naravno da će to rezultirati nakupljanjem smeća, prašine i blata. Auto redovno treba čistiti, kako izvana, tako i njegovu unutrašnjost. 

Jednako kao što urednost stana ili kuće šalje određenu poruku o vama, jednak je slučaj i s održavanjem čistoće i urednosti vašeg limenog ljubimca. Čist, sjajan, mirisan i reprezentativan auto stavit će trenutni osmijeh na lice svakom vlasniku automobila.

Odmah se sjetite svih onih sjajnih modela u izlozima autosalona pa ako nikako, možete im parirati u čistoći i sjaju. Kako? Tako da ga redovito čistite izvana i iznutra. Kemijsko i dubinsko čišćenje pomaže u zaštiti tapecirane unutrašnjosti vašeg automobila. Kemijskim čišćenjem riješit ćete se nakupljene prljavštine, grinja i neugodnih mirisa kao što je primjerice onaj od cigareta i duhanskog dima. 

Ovakav način čišćenja auta potrebno je napraviti bar jednom godišnje, s obzirom da redovno usisavanje i pranje često nije dovoljno. 

Ponuda se odnosi isključivo na dolazak na vašu kućnu adresu u Zagrebu, Velikoj Gorici, Sisku ili Petrinji. Prilikom preuzimanja potrebno je pregledati vozilo jer se naknadne reklamacije neće uvažiti. Za obavljanje usluga koriste se vrhunska ekološka sredstva!

Moguća nadoplata za monovolumen i terenska vozila prema dogovoru.