Provedite 3 dana u Parku prirode Lonjsko polje! Ekoetno selo "Strug" poziva Vas na 2 noćenja sa doručkom i večerom dobrodošlice za 2 osobe uz tamburaše i domaće vino za samo 499 kuna!

82 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se u netaknutoj prirodi Ekoetno sela "Strug". Probudite se u etno ambijentu hrastovih posavskih kuća... uz pjev ptica, cvrčaka...pogledu na gnjezdo roda, lastavica, divljih pataka... i na naše posavske konje. Uživajte u posavskoj hrani, moslavačkim vinima, vožnji bicklima u parku prirode Lonjsko polje ili vožnji čamcem po rječici "Strug", tamburašima, ribolovu ....

Ekoetno selo "Strug" nalazi se u selu Plesmo u srcu Posavine. Udaljeno je jedan kilometar od sela Krapja, europskog spomenika kulturne baštine A-kategorije i nalazi se na južnom ulazu u Park prirode Lonjsko polje.

Pogledajte video o Ekoetno selu "Strug"

Ekoetno selo smješteno je uz rječicu Strug, koja je idealna za vožnju čamcem i kanuom, rekreativni ribolov ili fotosafari u Lonjskom Polju. 

Osim 20 postelja u Ekoetno selu Strug, od smještajnih kapaciteta nudimo još 36 postelja sedam autohtonih starih hrastovih kuća koje se nalaze u selima Krapje i Drenov bok, udaljenih od Plesma 2 i 5 kilometara, dakle na 5 minuta. Svaka od tih kuća ima svoje spavaće sobe i jednu ili dvije kupaonice.

Gostima restorana "Kod Dida Joze" nudi se nezaboravni ugođaj uz pogled na ribnjak.  Na imanju se nalazi restoran čiji je kapacitet 80 mjesta u tri prostorije, a tu je i otvorena terasa s 25 mjesta.

Naši kuhari s puno ljubavi pripremati će za Vas domaća posavska jela s namirnicama iz ekološkog uzgoja.

U našoj pečenjari koja može primiti 35 gostiju pripremamo sva jela s ražnja, roštilja, iz kotlića i peke…

Nakon kvalitetnog objeda uživati će te u finoj kapljici moslavačkih vina.

Uz tamburaške večeri vikendom doživite pravu i najluđu seosku zabavu…

Poseban rekreativni doživljaj nude šest vrlo atraktivnih biciklističkih ruta (u ukupnoj dužini 310 km) koje povezuju posavski koridor Lonjskog polja s rijekom Unom i Moslavinom.

Biciklističke rute u Parku prirode Lonjsko polje lagane su i ugodne za vožnju, pogodne za obiteljski turizam i rekreaciju.

Na recepciji našeg imanja možete kupiti Vodič za cikloturiste, a isto tako u ponudi su uključeni vrlo kvalitetni bicikli.