[NOVO] Iskonski mediteranski glamur uz Hotel Božica 4* na otoku Šipanu pored Dubrovnika: 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom za 2 osobe i dijete do 3 g. + rekreacija biciklima i kayakom...

Super cijena 1.499 kn
Uštedi još 75 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 75 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Utočište, izolirano od buke i stresa. Istinska oaza za potpuno opuštanje okružena netaknutnom prirodnom i znamenitostima, a opet za sve koji se zažele dodatnog sadržaj Dubrovnik Vam je na dlanu! [DUGI ROK ISKORISTIVOSTI] Ponuda se može iskoristiti isključivo od 08.05.21. do 11.06.21. i od 16.09.21. do 30.10.21.!

HOTEL BOŽICA

Jeste li čuli za otok Šipan? Da! Nadomak Dubrovniku, udaljen 17 km, Hotel Božica je mirno utočište iz vaših snova. Pruža pogled na otoke, borove šume i privatnu plažu. Dok boravite ovdje, možete provesti vrijeme u prekrasnom salonu i baru, uživati ​​u masaži u vrtu ili zaplivati u infinity bazenu.

Hotel Božica je smješten na samoj obali uz more te posjeduje mali broj soba što pruža svakom našem gostu osjećaj privatnosti i sigurnosti. Svakom gostu se pristupa individualno i ovisno o njihovim potrebama organiziramo kako prijevoz tako i sadržaj na otoku, od privatnih izleta do posjeta Dubrovniku ili samih menija odnosno ponude hrane. 

Restoran Božica je otvoren za doručak, ručak i večeru te se može pohvaliti jedinstvenom ponudom svojih eko uzgojenih namirnica iz Šipanskog polja. *Bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ te će biti dostupan sukladno vremenskim uvjetima!

Ponude uključuju: 3 dana uz 2 noćenja + 2x bogati doručak + 2x večera + piće dobrodošlice + korištenje bicikla 2x pola dana + 1x kayak 2 h + besplatan WI-FI + besplatan parking, sve za 2 odrasle osobe. Odaberite vrstu smještaja!

SMJEŠTAJ

Economy soba: prostrana, udobna, elegantna soba s bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta smještena na trećem katu. Maksimalnog kapaciteta za 3 osobe i veličine 23 m2.

Dvokrevetna soba s pogledom na more: prostrana soba s pogledom na zaljev i pučinu smještena je na prvom ili drugom katu. Maksimalnog kapaciteta za 3 osobe i veličine 23 m2.

O ŠIPANU
Šipan je poznat još od 15.stoljeća kada su brojne imućne obitelji iz Dubrovnika na lokalitetu sagradile svoje ljetnikovce.

Mogućnost organizacije transfera do: Dubrovnik aerodrom, Dubrovnik grad, Luka Brsečine (kombinacija prijevoza autom ili gliserom, plaćanja su na licu mjesta)!

Među njima se ističe Ljetnikovac Sorgo. također valjda izvodvojiti iduće znamemitosti: crkva sv. Antuna, crkva sv. Mihajla, crkva sv. Spasa te crkva sv. Stjepana Prvomučenika, dok su vrijedni spomena i crkva sv. Jerolima, crkva sv. Petra te Knežev dvor.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na mail info@hotel-bozica.hr te e-mail rezervacija ODMAH po primitku kupona isključivo na istu mail adresu uz broj kupona po aktivaciji kupona.