Neodoljiv proljetni odmor u Dramlju! Probudite energiju uz vrhunske Apartmane Lux Dodo na 3 dana/ 2 noćenja za do 5 osoba uz uključen parking i za samo 499 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Miris proljeća, miris kojeg volimo... Buđenje uz sunčana jutra i ispijanje jutanje kave dok Vas očarava morska pučina?! Daaaa! Kupon vrijedi za 4 - 5 osoba i vrijedi isključivo u terminu od 01.03.21. do 31.05.21.!

Apartmani Lux dodo nalaze se na 3 minute hoda od plaže, u mjestu Dramalj - te je nadomak Opatije i Rijeke za sve koji žele otkriti sve čari predivnih gradova u blizini. Šetnica od Dramlja do Selca - 6 km, idealno za šetnju, vožnju biciklom i rolanje!

Smještaj ima besplatni WiFi i klimatizirane smještajne jedinice, besplatno privatno parkiralište, opremu za roštilj.

Sve smještajne jedinice sadrže blagovaonicu, a uključuju i terasu i/ili balkon s pogledom na more. Kuhinje su opremljene s pećnicom i mikrovalnom pećnicom, tosterom, pločom za kuhanje i električnim kuhalom za vodu. Apartmani su opremljeni posteljinom, vlastitom kupaonicom sa sušilom za kosu.

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu! Mogućnost najma bicikla 40,00 kn po danu ili najma rola po 40,00 kn/ danu!

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail predenivana92@gmail.com ili na mobitel 098 440 205, uz KOD kupona po primitku kupona.