[NOVO] Otvorite ljetnu sezonu uz kristalno more! Impresivna ljepota Milne na otoku Braču i luksuz Hotela Olife 4* na 2 ili 5 noćenja s doručkom za 2 osobe i dijete do 9 god., već od samo 1549 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pomno restauriran hotel elegantno spaja mediteransku tradiciju i moderni dizajn! Kad bi razglednica se mogla predočiti u stvarnost onda bi ocrtavala Milnu! Slikovito mjesto na otoku Braču pružit će Vam spokoj i oduševiti Vas ljepotama! Kupon vrijedi u periodu od 01.06. do 30.06.2021.!

O NAMA
Posvećenost gostima pretočena je u odnosu koliko je voljena maslina hrvatskom narodu, koja je tradicionalno simbol mira i prijateljstva. 

Oživljavamo to u našim uslugama ugostiteljstva i gastronomije - ovi nas sastojci nadahnjuju u budućnosti u održivosti. Želimo rasti samo tako, zato smo naš obiteljski hotel nazvali "Olife". "O" za maslinu i "Life" za vođenje mediteranskog zdravog načina života. Naša je vizija pružiti našim gostima opuštajući otočni odmor koji se osjeća kao kod kuće. Svoja vrata za goste je otvorio 2019 . godine nakon temeljite restauracije. Mi smo hrvatski hotel s austrijskim dodirima kvalitete i inovativnosti.

Jednokratnih 15% popusta na usluge restorana ili vaucher za jedan ručak ili jednu večeru.

SMJEŠTAJ

Pomno uređen interijer reflektira dašak tradicije te za potpunu udobnost ukomponiran je modernim namještajem. Također je posebna pažnja pridana finim detaljima za elegantni ambijent.

Prevladavaju pastelne boje, također sobe su prostrane s bračnim krevetima i mogućnošću dodatnog ležaja.

Prije kupnje kupona provjera raspoloživosti sa hotelom! ODMAH nakon kupnje kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@hoteladria.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.

RESTORAN
Nakon iskustava koja smo uspjeli prikupiti u prvoj godini našeg postojanja i nakon što smo uživali u vrlo dobrom odazivu na naše regionalne proizvode ponosni smo što ove godine imamo podršku Shahab Jahanbekloo. 

 Za hranu koristimo samo visokokvalitetne namirnice: meso, regionalni sir, voće i povrće i organske proizvode iz vlastitog Olife Garden-a.