Zaustavite vrijeme i podarite licu hidrataciju, umanjite bore i hiperpigementaciju u Bio+klinik salone u Zagrebu: microneedling + morski kolagen +biomimetički peptidi, od samo 225 kn!

Puna cijena 500 kn
Ušteda 55%
Cijena 225 kn
Uštedi još 8 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 8 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Na raspolaganju su Vam dvije opcije sa ili bez kemijskog pilinga! Kupon se może iskoristiti do 17.04.2021. na adresama: Ulica Milana Amruša 8, Zagreb i 8 Bukovački ogranak 7 - Bukovac!

• Morski kolagen

Povećava ukupni kolagen u tijelu i prvenstveno ima djelovanje na kožu, nokte, kosu i kosti. Njegova apsorpcija je znatno veća nego kod ostalih tipova kolagena. Razlog tomu je što su molekule manje i i lakše ulaze u krvotok.

• Biomimetički peptidi

Imaju istu funkciju koju u našem organizmu vrše i sami peptidi radi svoje slične strukture. Također je njihova prednost što mogu imati djelovanje na odreženom i ciljanom području. Sama prednost je što se dobijaju sintetičkim putem te su izuzetno čisti i kemijski stabilni. Tijekom kliničkih ispitivanja pokazali su se u samo mjesec dana da Vaša koža postajte zategnutija, glađa i mladolikija.

• Niskomolekularni hyaluron

Niskomolekularna hijaluronska kiselina ima svojojstvo dubokog prodiranja u dermalne slojeve kože gdje potiče vlastitu proizvodnju hijaluronske kiseline, jasno na taj način poboljšava hidrataciju u slojevima gdje nastaju duboke i izražene bore, a koje s vremenom i godinama same se ne mogu dovoljno hidratizirati.


• Microneedling

Microneedling tretman mikroiglicama efikasna je nekirurška metoda namijenjena uklanjanju bora, ožiljaka i ožiljaka nastalih od posljedica akni, strija, pigmentacije, potpuno bez kontraindikacija. Cilj tretmana, osim smanjivanje bora, ožiljaka, ujednačavanje tena i hidratacije je i prevencija razvoja bora, "padanja" lica i starenja. Savjetuje se osobama između 25 i 60 godina života. Koža nakon tretmana bude deblja, elastičnija, svježije izgleda te se znatno popravi kvaliteta kože uz uklanjanje umornog izgleda lica.

• Kemijski piling

Kemijski pilinzi sadrže aktivne sastojke, različite amilaze, u proizvodima rade po principu da otklanjaju mrtvi sloj stanica. 

Oni se uvijek koriste kao priprema za drugi tretman. Uklanjaju mrtvi sloj kože i smiju ga koristiti apsolutno sve vrste kože. Ne ostavljaju nikakve reakcije na koži, nisu preagresivni, a ako je riječ o masnijoj koži koju stalno treba odmašćivati efektivno na istu djeluju.