[PRVI PUT NA CJ] Uklonite znakove preuranjenog starenja i umora! Neivazivno zatezanje kože lica ili lica, vrata i dekoltea uz BIOLIFTING MASAŽU u salonima Bio+Klink Zagreb, već od 169 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se może iskoristiti do 20.04.2021. na adresama: Ulica Milana Amruša 8, Zagreb i 8 Bukovački ogranak 7 - Bukovac!

Trajanje tretmana je okvirno 50 minuta!

Biolifting je estetsko-dermatološki tretman koji potiče Vaš kolagen na proizvodnju, jasno njega s godinama gubimo i u organizmu se manje stvara. Veća proizvodnja kolagena označava proces revitalizacije samog lica. Koža nakon tretmana vidno je zdravija, svježeg izgleda i zaglađenih bora koje su posljedica starenja. 

Bioliftingom se rješavaju sljedeći problemi: isušena i naborana kože (vrat), blagotvorno djeluje na podočnjake i tamne kolutove oko očiju, akne se smanjuju ili nestaju u potpunosti bez ožiljaka, koža postaje ponovo zdrava, elastična, bez bora, kapilara i ožiljaka - pjege, fleke, poremećaji pigmentacije nestaju ili se umanjuju.

Masaže lica su tretmani koji uključuju stimuliranje mjesta pritiska na licu, vratu i ramenima. ... Masaža lica pomaže u promicanju zdrave kože dok opušta mišiće lica. Ima opuštajući i pomlađujući učinak, pomažući vam da izgledate i osjećate se bolje.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 091 621 1110, uz KOD i ID kupona po primitku!